Amazon вече продава най -новия и най -добрият iPad Mini на Apple само за $ 399.99 и дори не е нужно да избирате цвят, който не обичате да Вземете го. И четирите опции за цвят са достъпни в момента на писането, така че не забравяйте да изберете този, който също отговаря на вашия външен вид.

Amazon обикновено продава iPad Mini за около 500 долара, което прави тази сделка, която струва 20% и 100 долара от тази оригинална искана цена. Не е нужно да правите нещо специално, за да получите тази цена. Просто направете поръчка както бихте могли за всеки друг продукт и новият ви iPad Mini ще бъде с вас след няколко дни. Без купони на страница, без кодове за отстъпки. Просто изгоден ipad mini.

Купете: 2021 Apple iPad Mini (Wi-Fi, 64GB) от Amazon: $ 399.99 | Оригинална цена: 500 долара

Предлага се в лилаво, звездно, розово и космическо сиво
Пейзажни стерео високоговорители
Останете свързани с Ultrafast Wi-Fi 6
До 10 часа живот на батерията
USB-C конектор за зареждане и аксесоари
Работи с ябълков молив (2 -ро поколение)

По време на писането iPad Mini има повече от 5600 отзива за Amazon с комбинирана оценка от 4,8 звезди от възможни пет. Това е отличен резултат и е индикация колко популярен е този малък таблет. С участието на 8,3-инчов течен ретинен дисплей с поддръжка за истински тон и широк цвят, дори изглежда страхотно.

Вътре ще намерите чип на Apple A15 Bionic с невронния двигател, докато Touch ID, 12-мегапикселова селфи камера и 12-мегапикселова задна камера са отвън.

Не знаем кога Amazon възнамерява да се обади на времето на тази специална сделка, така че направете поръчка възможно най -скоро, ако искате да съберете тази конкретна сделка.

Може също да искате да проверите:

Изтегляне: iOS 16.1 Beta 4, издаден като Public Launch Nears

Как да поправим лошия iOS 16 източник на живот на батерията [Ръководство]

Jailbreak iOS 16.0.2 за актуализация на състоянието на iPhone и iPad

iOS 16 съвместими и поддържани iPhone, iPad, iPod touch устройства

iOS 16 скрити функции: 100+ промени Apple не ни казаха

Изтегляне: iOS 16.0.2 OTA файл на профила, IPSW връзки, освободени

Изтеглете iOS 16 Final IPSW връзки и инсталирайте на iPhone 13, Pro, 12, Pro, 11, Pro, XS Max, X, XR, 8, плюс [Урок]

Можете да ни следвате в Twitter или Instagram и дори да харесвате нашата страница във Facebook, за да се актуализирате за най -новите от Microsoft, Google, Apple и The Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *