„Защо трябва да коренираме?“ Първото притеснение, което удря ума на всеки нов потребител, ще ни получи ли нещо? Бих заявил „много!“. Тревогата е точно как да използвате приковката си за използване, това може да е или за напредък на ОС, или за използване на приложения, които се нуждаят от достъп до коренни разрешения за достъп. провери публикуването, свързано по -долу, за да разбере каквото за вкореняване. Всичко зависи от вашите нужди, ако сте готови да опапите официалната си подкрепа, както и да сте уверени, тогава трябва да продължите. Днес ще ви помогнем, както и ще ви насочим към Root Galaxy Note Pro 12.2, както WiFi (SM-P900), така и LTE (SM-P905) варианти.

За да изкорените или да не изкорени, това е въпросът!

След големия успех на серията Note, както и за продажбата му, бизнесът взе решение да донесе още един, но с много по -голям екран, както и ненадминат хардуер за повишена производителност. The note pro 12.2 brings a big 12.2 inches multitouch incredibly remove LCD display, Qualcomm Snapdragon 800 series 2.3 GHz Quad-Core Krait processor, Adreno 330 Graphical processing unit, KitKat 4.4 out-of-box, S-Pen stylus support as well as much Повече ▼. Приспособлението получи истинско предложение за приходи на своя OEM, както и предложи успешно. Въпреки това, ако все още не сте доволни от предоставения фърмуер на акции, както и са истински вярващ в фърмуер по поръчка, трябва да откриете първо да изкорени.

Опровержение

Гаранция за вкоренени празнини. DroidViews или какъвто и да е тип от членовете на нейния квартал не могат да бъдат подведени под отговорност за какъвто и да е вид повреда на вашето устройство.

Предпоставки

»Настройка на Samsung USB драйвери: Щракнете тук

»Активирайте USB отстраняване на грешки: Щракнете тук

»Заредете бележката си за поне 60% ниво на батерията

»Архивирайте общото си съхранение, SMS, контакти, календари и т.н.

»Изтеглете пакета CF-Auto-Root за бележка Pro SM-P900: CF-Auto-Root-V1awifi-V1awifixx-SMP900.ZIP

»Изтеглете пакет CF-Auto-Root за бележка Pro SM-P905: CF-Auto-Root-Viennalte-Viennaltexx-SMP905.ZIP

Инструкции за Root Galaxy Note Pro 12.2

Извлечете пакета CF-Auto-Root, съответстващ на вашето устройство.

Отворете извлечената папка, както и щракнете двукратно върху ODIN3-V3.07.exe, за да изпълните мигащия инструмент ODIN.

Уверете се, че F.Reset времето, както и рестартирането на автомобили са инспектирани, както и всичко друго е без проверка.

Изключете вашата Note Pro. Натиснете бутоните за захранване на силата на звука надолу + House +, докато не видите екрана за предупреждение, както и след това натиснете решаващото силата на звука, за да влезете в режим на изтегляне.

Свържете джаджата към компютъра сега.

ID: COM портът ще екранира съответния идентификатор на джаджа.

Кликнете върху раздела PDA, както и изберете CF-Auto-Root-v1awifi-v1awifixx-smp900.tar.md5, ако мигате за SM-P900, както и CF-Auto-Root-Viennalte-Viennaltexx-SMP905.Tar .MD5, ако за SM-P905.

Кликнете върху бутона за начало, за да започнете мигащия процес. Ще отнеме няколко минути, за да се завършите.

Потвърдете корена си, като изтеглите това приложение от Play Store, както и го стартирайте.

[Googleplay url = ””]
Насладете се на вашия вкоренен Samsung Galaxy Note Pro 12.2! Следете, ще се върнем с много повече неща на вашия Android. Можете да се насладите на някои други завладяващи заглавия дотогава.

Извлечете system.img данни или получаване на системно сметище от устройства с Android

Поправете композирането на способността за външна SD карта на KitKat ръчно

Изтеглете много малко тапети за вашето Android устройство

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *