Настоящият Apple TV 4K съществува от година или така, но може да се разкрие освежена версия преди края на годината.

През последните няколко месеца чухме, че Apple работи по нова Apple TV, както и има няколко неща, които най -вероятно можем да очакваме от него.

Въпреки че тепърва ще получаваме всякакъв вид конкретна информация за това какво ще доведе до слуховото опресняване на Apple TV, сега сме сравнително положителни, че идва след Марк Гурман на Bloomberg, който може да се покаже преди края на 2022 г., както Както и анализаторът Минг-Чи Куо издава подобни шумове по-рано тази година.

Сега Macrumors ни напомни всички от няколко функции, които можем да получим.

В този момент нов чип е таблицата, с нов A14 Bionic, който вероятно ще бъде надстройката от по -стария A12 Bionic. Отвъд това, повече RAM също трябва да доведе до подобрена производителност, както и вероятно много по -добро изживяване в играта.

По отношение на външно, новият Apple TV се очаква да получи ново дистанционно Siri, след като IOS 16 Beta Code го изгони. Машини ни разбра за това, което ще предложи това ново дистанционно, но можем само да се надяваме, че е много по -добре от последните няколко. Подкрепата за Discover My Via U1 чип би била хубава.

След това, цена. Кутиите на Apple винаги са били в скъпия край на скалата, както и наистина се надяват, че следващият Apple TV този път ще бъде по -евтин наоколо. Тъй като Apple се очаква да проведе събитие през следващите няколко седмици, за да разкрие iPads, както и Macs, може да открием достатъчно скоро.

Можете също така да искате да проверите:

Изтеглете: iOS 16.1 Beta 4, издаден като Public Intrustue Nears

Как да поправите бедния iOS 16 източник на живот на батерията [Ръководство]

Jailbreak iOS 16.0.2 на iPhone, както и актуализация на състоянието на iPad

iOS 16 съвместими, както и поддържани iPhone, iPad, iPod touch устройства

iOS 16 скрити функции: 100+ модификации Apple не ни казаха

Изтегляне: iOS 16.0.2 OTA файл на профила, IPSW връзки, освободени

Изтеглете iOS 16 окончателни връзки на IPSW, както и настройки на iPhone 13, Pro, 12, Pro, 11, Pro, XS Max, X, XR, 8, Plus [Урок]

Можете да се съобразите с нас в Twitter или Instagram и дори да харесвате нашата страница във Facebook, за да се актуализирате за най -новите от Microsoft, Google, Apple, както и в мрежата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *