. Скалата е нова модификация на Jailbreak, която осигурява сходно изпълнение на редица предложения на Cydia, които вече са налични с няколко забележителни разлики в метода The Функционалният набор е реализиран. Може да не се предположите незабавно от името на модифицираното име, но мащабът се справя, за да се открие в къщата в приложението за музикален плейър на Stock, което се доставя с iOS на Apple, както и той предоставя на хората възможността да споделят своите музикални възможности с свързания си социален свят.

Вече видяхме редица ощипвания в Cydia, които дават възможност за споделяне на информацията за музика в момента, но голяма част от тях съществуват като център за известия или базирани на табло X джаджи, които се нуждаят от нов изглед, който да бъде извикан, преди наистина да сподели информацията . В допълнение към това, редица много по -мощни приложения за музика, които свирят като Pandora, както и Spotify имат родни способности за споделяне в тях по подразбиране, за разлика от собственото приложение на Apple. Мисленето за Apple имаше баш в собствената си мрежа за социално споделяне с обречената пинг! Създаване, изглежда малко необичайно, че iOS не предлага никакъв вид споделяне на музика с преданото приложение.

Scale предоставя услуга за това, като добавя свой собствен бутон за споделяне в приложението Music, че когато Tapped създава добър лист за действие, който очертава редица техники за споделяне, от които хората могат да се възползват. Първият в списъка предоставя на iOS музикални ентусиасти на възможността да споделят вече възпроизвеждането на информация чрез конфигуриран имейл акаунт на устройството. В допълнение към това е възможно също да споделите информацията с приложението Messages, като изпращате като текст или iMessage. Никое подобрение на социалното споделяне не би било общо с възможността да се публикува в Twitter, което е нещо, което е направено невероятно просто благодарение на рамките на Twitter в iOS 5.

Копирането на името на мелодията, изпълнителят, както и заглавието на албума също е невероятно просто с лесното натискане на бутон. Не на последно място, Scale предоставя добавената функция на възможността бързо да добавите мелодията към дефиниран плейлист, който след това се предлага с секцията за плейлисти на музикалното приложение. За тези, които имат джаджа iOS 6, както и чакат на джейлбрейк, мащабът ще бъде съвместим, както и ще предложи също Facebook като допълнителна техника за споделяне благодарение на родните социални рамки.

Скалата се предлага като напълно безплатно изтегляне на такси от хранилището Bigboss, както и се нуждае от Jailbroken iPhone или iPod Touch, работещ с iOS 5 или по -високо.

Не забравяйте да проверите галерията ни с приложения за iPhone, както и галерията с приложения за iPad, за да проверите много повече приложения за вашия iPhone, iPad, както и iPod Touch.

Можете да се съобразите с нас в Twitter, да ни добавите към вашия кръг в Google+ или като нашата страница във Facebook, за да се актуализирате за всички най -нови от Microsoft, Google, Apple, както и в мрежата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *