с iOS 7 изход сега, интересът се позовава на кога, както и ако може да е възможен iOS 7 Jailbreak. Тук ще разгледаме възможните клиенти, които имаме досега, в допълнение към бягането със съда на опашката на ситуацията с джейлбрейк iOS 6.1.x.

Първото нещо, което трябва да се отбележи, е, че развитието е доста стабилно да бъде направено, но тези, които очакват, че затвор скоро се настройва за разочарование. Тези неща често отнемат няколко месеца, както и докато всички бихме искали да видим необвързан затвор в рамките на няколко седмици след освобождаването на iOS 7, възможностите са в Slim Ideal сега. Ако не друго, най -вероятно ще чакаме до iOS 7.1 или може би дори допълнително нататък, но страхотната новина е, че конкретни членове на сцената на Jailbreak са открили някои подвизи, така че просто ще трябва да чакаме толкова добре, колкото Надявам се, че те могат да бъдат превърнати в джейлбрейк.

Planetbeing, който се случва като известен член на Evad3rs, туитира моменти назад, за да провери дали екипът гледа в iOS 7 GM. За тези от вас, които не знаят, iOS 7 GM изтеглянето беше издадено от Apple to Designers по -рано днес.

Междувременно, iOS 6 е по -скоро забързан публикуване EVASI0N, инструментът, който Jailbroke всички джаджи на фърмуер, колкото и IOS 6.1.2. По ирония на съдбата, iOS 6.1.4 съвсем наскоро е бил Jailbroken от още един Dev, който носи името Winocm. Това е нещо, което наистина не бихме нарекли дори преди няколко месеца.

Jailbreak 6.1.4, работещ на iPhone 5 (iOS 6.1.4)

Излишно е да казвам, че работата на сцената на Jailbreak е толкова силна, както винаги, въпреки iOS 7, носейки някои привлекателни нови функции, както и докато тези, които се опитват да намерят iOS 7 Jailbreak, първоначално няма да получат желанието си, нещата може да са добре Модификацията е доста бързо за сплескания мобилен софтуер.

Ако управлявате джаджа на iOS, както и желанието да го запазите непокътнат, или ако сте на 6.1.4, както и в изискване на джейлбрейк, не надграждайте до iOS 7. поне не нагоре, докато няма някакъв тип на допълнително потвърждение или от evad3rs или winocm. С такава значителна естетическа промяна изкушението може да е да скочи по лентата рано, но по този начин-мислейки за това колко трудно е да откриете понижение в наши дни-вие целувате сбогом на всеки тип Cydia Loving.

Обичаме да бъдем в крак с това, че се намират тук в Redmond Pie, както и ще ви актуализират по подходящ начин, както и когато открием много повече за iOS 7. Междувременно се наслаждавайте на вашия Jailbroken iOS 6 джаджи, както и ако правите надстройка до iOS 7, помислете за представянето, което предсказвате в процеса.

За тези, които се интересуват, могат да изтеглят iOS 7 GM за iPhone, iPad, както и iPod Touch от iOS Dev Center.

Актуализация X1: Planetbeing току -що е предоставил още една актуализация на условията, този път около уточняване, че той, както и неговият екип е извършил неподписано изпълнение на код на базата на Userland в iOS 7. Те ще започнат да проверяват ядрото след това. Въпреки че несъмнено е изключително рано да се направи нещо от това, все още е чудесно да видим екипа на EVAD3RS, който активно работи върху Jailbreaking iOS 7. Както беше посочено по -рано, ще ви информираме всички, веднага щом чуем много повече за то.

Можете също така да искате да проверите:

Downgrade iOS 7 бета до iOS 6.1.3 / 6.1.4 [Урок за изпълнение]

Можете да се съобразите с нас в Twitter, да ни добавите към вашия кръг в Google+ или като нашата страница във Facebook, за да се актуализирате за всички текущи от Microsoft, Google, Apple, както и в мрежата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *