Google е поразително пусна ново приложение в iOS App Store, като Ivy е токът, който ще се появи на платформата на Apple. Приложението, безплатно за изтегляне и любопитно липса на собствения магазин за игра на Google за Android, Ivy е експериментален калкулатор на големи числа, който може да изглежда като нещо от 80-те години на миналия век, но със сигурност не бива да се бърка с емулатор на калкулатор с ниска цена.

Според Google, приложението „използва точна рационална аритметика, за да може да управлява произволна точност“ и тези „стойности могат да бъдат въведени като цели числа, рационални или плаващи точки.“ Сигурни сме, че това показва много повече за тези, които ще се възползват от приложението, но ако сте мислили да изтеглите Ivy, за да разделите идеите в любимия си ресторант, тогава може да искате да преразгледате.

Макар че технически приложението Google, Ivy любопитно изброява авторите на GO заедно с Google на страницата си за приложения, като неизвестният разработчик на пръв поглед е препратка към проекта GO, език за програмиране с отворен код, за който Ivy е разработен като придружително приложение. Всичко това подсказва, че употребите за бръшлян може да са доста специфични, като отново сочи, че приложението е по -малко от широко използвано. Вероятно е много полезно, ако имате нужда от експериментален калкулатор на големи числа, но не толкова, ако искате да направите месечния си бюджет.

Google вече има множество приложения в App Store, въпреки че липсата на Android версия на Ivy е интересна, дори и при връзките на проекта GO, които посочихме по -рано. Дали това е надзор или просто резултат от някакво забавяне, остава да видим, но ако Ivy звучи като приложението за вас, тогава можете да го изтеглите от App Store днес и то е достъпно както за iPhone, така и за iPad.

Както посочихме преди, приложението е абсолютно безплатно за изтегляне и макар че може да не е нещо, от което всеки може да използва ежедневно, това не показва, че има някаква вреда, просто да го изпробвате. Така или иначе е безплатно.

(Изтегляне: Google Ivy за iPhone в магазина за приложения)

Не забравяйте да разгледате галерията на нашата галерия за приложения за iPhone и iPad приложения, за да разгледате много повече приложения за вашия iPhone и iPad.

Можете да ни следвате в Twitter, да ни добавите към вашия кръг в Google+ или да харесвате нашата страница във Facebook, за да се актуализирате за всички текущи от Microsoft, Google, Apple и The Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *