Pinterest, социалната медийна мрежа, която дава възможност на хората да „пинят“ изображения, разкриха, че хората от неговия iPhone, както и iPad приложения ще могат да изтеглят Нови приложения, които са най -добри от приложението си за iOS, благодарение на ново партньорство с Apple.

Наред с нов официален акаунт в App Store, който незабавно започна да закрепва приложения от интерес, хората ще могат да видят приложения, които приятелите им се придържат, както и след това да ги изтеглят, без изобщо да се налага да напускат сигурността на приложението Pinterest. Това е огромно нещо, преди всичко, тъй като Pinterest може би току -що в крайна сметка беше един от най -добрите източници на курация на App Store наоколо, особено мислейки за способността да изтеглите вашите новооткрити приложения най -добре от самия Pinterest.

Първоначално представен с само снимки, Pinterest съвсем наскоро добави храна, както и пътува до арсенала си с приложения, които сега се появяват. В момента новите щифтове за приложения са функция само за iOS, въпреки че не бихме били изумени, ако Android се присъедини към кошарата в някакъв момент от бъдещето, като се предполага, че договорът на Pinterest с Apple дава възможност за такова нещо да се случи.

Намирането на фантастични приложения в App Store е известно трудно да се направи, не на последно място, тъй като в някои случаи сърфирането е практически невъзможно. Истинският проблем обаче е курацията, както и ако хората от Pinterest могат да получат мотивация, както и предложения от хората, които разчитат най -много, както и след това да изтеглят приложенията, след което Pinterest трябва да бъде бъдещ, за да бъде огромен източник на App Store Store Доход за разработчиците.

Оценявайки се на изумителните 5 милиарда долара през май 2014 г., Pinterest е социална медийна мрежа, която е летяла под радара за мнозина, с други – включени в нас – не откриваме истинска използване на ситуация за това. Добавянето на приложения може просто да промени това, както и всички ние сме за всичко, което прави откриването на фантастични приложения точно толкова малко по -лесно.

Официалното приложение Pinterest за iPhone, както и iPad може да бъде изтеглено директно от App Store абсолютно безплатно. Освен за ваше удобство, добавихме връзката за директно изтегляне към приложението по -долу.

Дайте на новата функция, както и да ни позволи да разберем в какво вярвате в нея.

(Изтегляне: Pinterest за iOS в App Store)

Не забравяйте да проверите галерията ни с приложения за iPhone, както и галерията с приложения за iPad, за да проверите много повече приложения за вашия iPhone, както и iPad.

Можете да се съобразите с нас в Twitter, да ни добавите към вашия кръг в Google+ или като нашата страница във Facebook, за да се актуализирате за всички най -нови от Microsoft, Google, Apple, както и в мрежата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *