Apple в момента предоставя отстъпка от 6 долара на официалния си USB-C за мълния на кабелна телевизия чрез присъствието си на Amazon. За тези, които купуват сега, официалната кабелна телевизия с дължина 2 метра е намалила цената си само до 29 долара.

Не сме напълно сигурни, че някой ще види сделка за USB-C към Lightning Cable Television и ще се развълнува прекалено. С казаното, ние се надяваме хората да видят отстъпка за цените и да оценят, че ако така или иначе ще закупят продукта, тогава може и да го получат, без да се налага да плащат пълна цена. И точно това прави тази сделка; Получава ви официален аксесоар на Apple с приложена 17% отстъпка.

Тази официална телевизия Apple Cable позволява на собствениците да свързват своя iPhone, iPad или iPod с Lightning Connector към USB-C или Thunderbolt 3 (USB-C) Mac за синхронизиране и зареждане или към техния USB-C-C, активиран за зареждане.

Кабелната телевизия също е съвместима с Apple 18W, 20W, 29W, 30W, 61W, 87W или 96W USB-C POWER ADAPTER при покупка, за да зарежда iOS устройство и дори да се възползва от функцията за бързо зареждане на избрания iPhone и iPad модели.

Отново не очакваме някой да се развълнува прекалено от този тип сделки, тъй като това е просто кабел. Въпреки това, кабелните телевизори са необходимо зло в този прекалено дигитален свят, в който живеем и има идеален смисъл да получим отстъпка, когато те са на разположение.

Поставете към директната връзка по-долу, за да защитите тази сделка и закупете Apple USB-C към Lightning Cable. Това е пряк наклон на цените, което предполага, че Amazon няма да иска никакви кодове за отстъпки или купони за промоционални отстъпки по време на процеса на касата.

Купете: Apple USB-C към Lightning Cable Television (2 m) от Amazon: $ 29 | Оригинална цена: $ 35

Може също да искате да проверите:

Jailbreak iOS 15.6 за актуализация на състоянието на iPhone и iPad

Изтегляне: iOS 15.6 Final IPSW връзки OTA файлове и iPados 15.6 изход сега

IOS 16 бета съвместими и поддържани iPhone, iPad, iPod touch устройства

iOS 16 Beta 4 Изтегляне, Дата на издаване: Когато се очаква Apple да го засили?

iOS 16 beta 3 Изтегляне на IPSW връзки за iPhone, iPad сега за Devs

iOS 16 beta 3 профил на файл Изтегляне на OTA Update Without Dev акаунт, ето как

Изтеглете iOS 16 Beta 3 IPSW връзки и инсталирайте на iPhone 13, Pro, 12, Pro, 11, Pro, XS Max, X, XR, 8, плюс, iPad [урок]

Можете да ни следвате в Twitter или Instagram и дори да харесвате нашата страница във Facebook, за да се актуализирате за всички най -нови от Microsoft, Google, Apple и The Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *