Е, това са хора, днешното събитие на iPhone, базирано на Cupertino, е както и Gone. Може да не е съдържал Glitz, както и красотата, която е свързана с събитието на WWDC на Apple, но той живееше толкова, колкото всичко, което очаквахме, докато успяхме да осигурим малко повече в процеса. Изявлението на iPhone 5C, както и iPhone 5S определено доминира в събитието, както и Apple сега актуализира официалния си клиент, който се занимава с уебсайт с редица видеоклипове за разходка, за да покаже най -новата си технология.

Като цяло има три уникални видеоклипа, които са качени на сайта. За голяма част от хората, които гледат днешното събитие, жизненият iPhone 5C беше може би едно от най -интригуващите съобщения, както и на програмата, че няма да бъде представена Apple без придружаващо видео, което започва със сър Джони Айв, който обявява продукта е следващата рационална стъпка за компанията. Във видеото Айв декларира, че iPhone 5C е „дестилацията на това, което хората харесват в iPhone 5“. Приспособлението е отнесено обратно, за да бъде по -проста, по -необходима, но в крайна сметка много по -мощна, както и от програмата „цветна“.

Като част от днешното събитие, Apple се съсредоточи върху новата иновация, която беше включена в iPhone 5S, за да го направи следващото си водещо устройство. Качените видеоклипове тренират малко по-далеч, както и навлизат в проучвателни детайли на два ключови елемента на новия iPhone-модернизирания модул на камерата, както и новия, колкото и много спекулиран сензор за пръстови отпечатъци-официално разбран като Touch ID-който живее под The Бутон на къщата. Новият златен оцветен iPhone 5S се отличава силно във видеоклиповете, които, когато отново са разказани от Jony Ive.

Ако смятате, че бизнес пропагандата, тогава новата джаджа е „щателно проектирана, проектирана и изработена“, за да въведе през следващите 12 месеца. Вътрешността на новата джаджа също е достъпна за голям интерес към видеоклиповете, като Apple очевидно желае да покаже точно колко впечатляващи са техните иновации. Като старши вицепрезидент на Style Jony Ive има желание да подчертае, че бизнесът му не използва само иновации за иновационни ползи и че всеки един елемент играе своя интегрална роля в общия технологичен оркестър.

Двете нови варианта на джаджата няма да се предлагат за изпращане до седмица, така че видеоклиповете най -вероятно са най -доброто нещо, което ще станем, докато наистина не можем да имаме хардуера в нашите ръце. Проверете видеоклиповете, които сме вградили видеоклипове по -долу, както и нека да разберем в секцията за коментари какво мислите:

Можете също така да искате да проверите:

iPhone 5C обявен: функции, дата на издаване, цена

Apple iPhone 5S обяви: функции, дата на издаване, цена [всичко, което изисквате да знаете]

Можете да се съобразите с нас в Twitter, да ни добавите към вашия кръг в Google+ или да харесвате нашата страница във Facebook, за да се актуализирате за най -новите от Microsoft, Google, Apple, както и в мрежата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *