Xperia Z1 Compact е бившият водещ телефон от Sony, както и е много говорим за смартфон на пазара за стряскащите си спецификации. Съвсем наскоро приспособлението получи актуализация на фърмуера на Android 5.1.1 Lollipop. Фърмуерът на акциите разполага с тонове функционалности, както и заедно с него също идва разочароващото известие за данни, както и липсата на функцията за запис на телефонни обаждания.

Sony заедно с други производители обикновено не предлагат функция за запис на телефонни обаждания в своя фърмуер за акции. Той е или отсъства, или добре скрит в системата. Тук е процедура на наръчника, която ще ви помогне да разрешите отново функцията за запис на телефонни обаждания. Пакетът също ще деактивира известието за данни, когато изключите данните.

Старши разработчик в XDA е създал мод, който може да бъде мигат с персонализирано възстановяване. Скриптът също поддържа одексиран в допълнение към деодексирани ROM.

Раздел за изтегляне

Изтегляне | Разрешаване на запис на телефонни обаждания за Xperia Z1C (Файл: CallRecording_z1c_5.1.1.zip)

Инструкция за инсталиране

Изтеглете пакета от секцията за изтегляне.

Сега прехвърлете данните за ZIP във вътрешното съхранение на вашето устройство. местоположение на цип данните, където можете бързо да го намерите.

Сега се рестартирайте в персонализирано изцеление (като TWRP). За да се стартирате в TWRP, първо изключете джаджата си, както и след това натиснете, както и задръжте силата на звука, както и захранващите клавиши в точно същото време.

Въпреки че това не е задължително, се препоръчва да извършите резервно копие на Nandroid. За да архивирате своя ROM, докоснете Избор на архивиране в TWRP, както и изберете спазването на елементи: система, данни, зареждане, възстановяване, EFS, както и да прекарате пръст, където е подходящо, за архивиране.

Сега се върнете към основното меню на TWRP или екрана на къщата, както и докоснете опцията Инсталиране. Отворете ZIP файла, както и го изберете.

Плъзнете бутона за потвърждение, за да продължите с инсталацията.

След като бъде инсталиран, рестартирайте в системата.

След като рестартирате, можете да се насладите на запис на телефонни обаждания на вашето устройство Xperia.

Вижте също:
Инсталирайте AOSP Marshmallow ROM на Sony Xperia Z1, както и Z1 Compact

За заявки коментирайте по -долу. Ако сме ви помогнали, тогава като ни споделяте на социални платформи. Ако изисквате помощ при други устройства, уведомете ни.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *