разработчик, Guilherme Rambo – който прави някакво име за себе си, за да се спусне с фърмуера на Apple, както и файлове за информация – отведе в Twitter, за да изложи вероятното издание от iOS 11.2 в бета тип на дизайнерите следващата седмица.

Базираният в Бразилия дизайнер, който в миналото се е наслаждавал на разкъсване на изтичания фърмуер на Apple, има много повече наскоро споделили бележки за ранно издание за WatchOS 4.1, както и сега оставя света да разбере, че очаква предварителен iOS 11.2 Beta 1 Да се ​​освободим на дизайнерите следващата седмица.

Като част от туита, Рамбо също вгради това, което изглежда е екранна снимка, изтръгнато от част от уеб портала, насочен към разработчиците на Apple, предоставяйки допълнителна информация, както и препращайки iOS 11.2 по име. Текстът в рамките на снимката информира, че „тази бета версия на iOS 11.2 включва корекции на грешки, както и подобрения“, която, както всички ние разбираме досега, е общата реторика на Apple при пускането на този характер на дизайнерите, както и публичните тестери .

Официалният ChangeLog или бележките за издаване, както обикновено се споменават, включват окончателното публично издание на фърмуера, когато Apple може удобно да препоръча каквото и да е включено.

Информацията също предлага директен URL адрес, който позволява на дизайнерите да се насочат към iOS 11.2 SDK, за да придобият много повече информация за изданието, в допълнение към изрично уточняване, че „тази бета версия на iOS трябва да бъде внедрена само на джаджи, посветени за iOS 11.1 Разработка на бета софтуерни приложения. ” Когато отново, това е често срещано размразяване на Apple, което е включено във всички версии, както и информация от този характер, за да се уведоми, както и да напомня на дизайнерите, че това е семе за предварително освобождаване на фърмуера, както и може да не бъде приемливо за пълна инсталация При ежедневно приспособление, което се използва извън целите на напредъка.

С iOS 11.1 все още в бета бета, вероятната наличност на iOS 11.2 бета 1 следващата седмица би предположило, че можем да очакваме много повече от вероятно да приветстваме iOS 11.1 като официално публично издание в следващите дни или дори днес. С предварителните поръчки на iPhone X от утре, както и истината, че се очаква десетата годишнина iPhone да се достави с предварително инсталиран iOS 11.1, са всички елементи, които сочат публично пускане на iOS 11.1 по-рано, отколкото по-късно. Ако това беше в рамките на следващите няколко дни или часове, тогава той ще проправи метода изцяло за iOS 11.2 Beta 1 да бъде пуснат на дизайнерите в първия случай.

(Източник: @_inside [Twitter])

Можете също така да искате да проверите:

Време за пуканки iOS 11 IPA изтегляне на iPhone [не се изисква джейлбрейк]

Отключени / без сим-безплатни разходи за iPhone X в САЩ, Великобритания, Индия, Китай, както и повече

MacOS 10.13 High Sierra Hackintosh сега е възможно с Unibeast 8.0 издание

KODI 17.5.1 APK Изтегляне за Android ще поправи емисия за инцидент за стартиране

Spoof или фалшиво място в iOS 11 iPhone [не се изисква джейлбрейк]

Downgrade iOS 11 / 11.1 на iPhone или iPad [ръководство за изпълнение]

Изтеглете iOS 11, 11.1, 11.0.3 връзки и настройте на iPhone 8, 7 Plus, 6s, 6, SE, 5S, iPad, iPod [Урок]

Jailbreak iOS 11 / 11.1 / 11.0.3 на iPhone, както и iPad [актуализация на състоянието]

Можете да се съобразите с нас в Twitter, да ни добавите към вашия кръг в Google+ или като нашата страница във Facebook, за да се актуализирате за всички най -нови от Microsoft, Google, Apple, както и в мрежата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *