, ако сте били на пазара за чисто нов лаптоп, както и да вярвате за Внасянето на някакъв хардуер на Apple MacBook в живота ви, но исторически е отложен по цена, тогава тези оферти са най -определено за вас. Това няма да е проста покупка, но на тази цена това е, което определено изисквате да обмислите.

Ние напълно разбираме, че Apple MacBook не е шпора на момента или прищявка, но определено ще бъде една от много по-добрите покупки, базирани на изчисления, които ще направите в последно време. Особено на тези цени и с огромен дисконт Вземете последователни актуализации на фърмуера директно от Apple.

И о, това е дизайнът в средата на 2017 г., с който се занимаваме тук, или с други думи: най-новият дизайн от самия Apple.

Вижте предлаганите по -долу дизайни – които основно са точно същото, с изключение на външната повърхност – както и свързаните с тях разходи, за да видите точно колко страхотни са офертите:

Купете: Apple MacBook (средата на 2017 г.) 12 ″ лаптоп, 226ppi ретинен дисплей, Intel Core M3-7Y32 Dual-Core, 256GB PCI-E Solid Specify Drive, 8GB DDR3, 802.11ac, Bluetooth, MacOS-Gold от Amazon: $ 949.99 | Оригинална цена: 1300 долара

Купете: Apple MacBook (средата на 2017 г.) 12 ″ лаптоп, 226ppi ретинен дисплей, Intel Core M3-7Y32 Dual-Core, 256GB PCI-E Solid Specify Drive, 8GB DDR3, 802.11ac, Bluetooth, MacOS-увеличено злато от Amazon: $ 949.99 | Оригинална цена: 1300 долара

Както при повечето оферти като тази, както и по -специално тези, които предлагат огромен отстъпка за премия, както и изключително изявен хардуер на Apple, те са ограничени във времето, са лицензирани ремонтирани, както и ще се върнат толкова, колкото пълни разходи преди дълго. Така че, като се има предвид това, препоръчително е да действате бързо, както и да закупите един от MacBooks незабавно, ако това е продукт, за който сте на пазара. Ако се появите, за да пропуснете офертата, тогава нямаме концепция, когато това ниво на дисконтов процент ще бъде използвано отново. Така че, вземете нашите съвети, както и действайте незабавно по този въпрос, преди да стане толкова късно!

Можете също така да искате да проверите:

Как да понижите iOS 12.1.1 до iOS 12.1

Изтеглете iOS 12.1.2 Beta 1 IPSW връзки, както и OTA актуализация, както и WatchOS 5.1.3 Beta 1

Изтеглете iOS 12.1.1 Final IPSW връзки, както и OTA актуализация за iPhone, както и iPad

iOS 12.1.1 Окончателни промени, бележки за издаване, както и функции: Ето какво е новото

Jailbreak iOS 12.1.1: Apple Details Ian Beer Jailbreak Exploit, залепен в най -новия фърмуер

Jailbreak iOS 12.1 / iOS 12 Актуализация: Sandbox Getaway пуснато на публично място

Jailbreak iOS 12.1.1 / 12.0.1 / 12 на iPhone, както и iPad [актуализация на състоянието]

Можете да се съобразите с нас в Twitter, да ни добавите към вашия кръг в Google+ или да харесвате нашата страница във Facebook, за да се актуализирате за най -новите от Microsoft, Google, Apple, както и в мрежата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *