Хората в XDA-Developers са изхвърлили Windows Phone 7 ROM Development 7.0.0.6077 от софтуера за емулатор на компютър, който вчера е пуснат с Dev Tools в Mix10. Това бележи началото на дълго пътуване за XDA-Devs, за да пренасочи тази операционна система от Microsoft до текущия ген на Windows Phone устройства.

Тъй като това сметище не излиза от действително „истинско“ устройство от серия Windows Phone 7, ще бъде изключително трудно, ако не и невъзможно да се направи персонализиран ROM от него, тъй като е предназначен за X86 CPU, а не базирани на ARM устройства. XDA-разработчиците ни изненадваха в миналото, като пуснаха забележителни неща като двойно зареждане на Android, както и Windows Mobile на Windows Phone, така че все още няма да ги изключвам за това.

Можете да се съобразите с напредъка на това, като следите тази тема тук. Също така ще ви актуализираме, когато някакъв нов напредък заема място по тази тема. [чрез PocketNow]

Можете също така да искате да проверите:

Windows Phone 7 серия срещу iPhone

Windows Phone 7 серия срещу Android

Windows Phone 7 Series Video Walkthrough

Серия Windows Phone 7, уловена на HTC HD2

Metro потребителски интерфейс на Windows Phone 7 серия за Windows Mobile 6.5.x

Можете да се съобразите с нас в Twitter или да се присъедините към нашата фенпара във Facebook, за да се актуализирате за най -новите от телефоните на Windows.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *