тази година издаването на iOS 14 вероятно ще добави нова поддръжка за превръщането на ръкописен текст в основен компютър на компютъра, според скорошен доклад.

Модификацията ще дойде като допълнение към съществуващата рамка на Pencilkit, като хората се възползват от молива на Apple, за да им позволят да се съставят във всякакъв вид текстово поле на iPad. Това би работило в цялата система, включително приложения, които обикновено са използвани само с клавиатура. Съобщенията са един отличен пример за това.

… Изглежда, че функцията Pencilkit работи с всякакъв тип поле за въвеждане на текст, предлагано в iOS, което го прави съвместим със съобщения, бележки, напомняния, календар, поща, както и други. Плаващ интерфейс ще се появява всеки път, когато текстовото поле е подслушвано с молива, което позволява писмения вход.

Това е функция, която Apple все още няма, обаче е вероятно един бляскав метод за подобряване на използваемостта на текста на iPad. Приложението за бележки вече има някакъв метод за това, тъй като може да разглежда ръкописни бележки, така че е вероятно Apple да използва точно същата основна иновация в това ново допълнение.

MacRumors заявява, че не разбира дали модификациите на Pencilkit ще бъдат предложени на разработчиците, въпреки че има много смисъл, че биха го направили. Pencilkit е рамката, която дизайнерите използват, за да добавят поддръжка на Apple Pencil към своите приложения.

Ако Apple се съобрази с типичната си рутина на издаване, очакваме актуализацията на iOS 14 да бъде разкрита този идващ юни. След това той ще бъде предложен на всички през септември заедно с нови iPhone.

(Източник: MacRumors)

Можете също така да искате да проверите:

Kodi 18.6 IPA APK Изтегляне за iOS 13 / iPados 13, Android пусна

Стартирайте няколко 2 номер на акаунта на WhatsApp на 1 iPhone най -добрият начин, ето как

Изтегляне: iOS 13.4 Beta 4 IPSW Links, OTA Update, издаден заедно с iPados 13.4

Jailbreak iphone 11 Pro Max с UNC0VER 4.0.0 на iOS 13.3 сега

Checkra1n за Windows Алтернатива: Точно как да се използва RA1NUSB за iOS 13.3 Jailbreak

Jailbreak iOS 13.3.1 Използване на Checkra1n, ето точно как [ръководство]

Изтегляне: iOS 13.3.1 Final IPSW връзки, UTA Update, както и iPados 13.3.1, пуснат за съвместими устройства

Намалете iOS 13.3.1 до iOS 13.3 за checkra1n Jailbreak, ето как

Jailbreak iOS 13.3 Използване на Checkra1n, ето точно как [ръководство]

Apple View Ecg App Hack: Позволете извън нас в неподдържана страна на серия 5 и 4 без Jailbreak

Можете да се съобразите с нас в Twitter или Instagram и дори да харесвате нашата страница във Facebook, за да се актуализирате за всички най -нови от Microsoft, Google, Apple, както и в мрежата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *