, когато Apple обяви iPhone 7, всички добри неща, които донесе на масата, бяха почти веднага игнорирани в полза на възможността да се ухажват При нещо, което всъщност беше отнесено като част от новия дизайн.

В полза на възприемането на бъдещето на безжичните слушалки, Apple реши, че iPhone 7 е идеалната възможност да изхвърлите 3,5 -милиметровия жак за слушалки.

Хората не бяха щастливи. Изобщо не е щастливо и започнахме да виждаме всякакви видове видеоклипове и снимки на хора, които пробиват дупки в долната част на новите си iPhone. Сега имаме пример за някой, който направи точно това, но също така направи тази дупка напълно функционална, носейки 3,5 -милиметров жак за слушалки на iPhone 7 за първи път.

Човекът, който създаде този шедьовър, е Скоти Алън, същият човек, който също успя да построи цял iPhone от резервни части по -рано тази година и в резултат на това се снима.

Този невероятен проект отне почти три месеца и купчина пари, за да се направи възможен, но резултатът наистина е доста впечатляващ. За да накара всичко да работи, Алън използва конектор от 3,5 мм до осветление, за да се справи с цялата магия и по някакъв начин успя да интернализира хардуера, който е необходим, за да вземе стандартен гнездо за слушалки и да го прокара в конектора на мълния. Недостатъкът тук е, че 3,5 -милиметровият жак и светкавичният конектор на телефона не могат да се използват едновременно, тъй като са привидно едно и също нещо, но това е незначителна цена, която да плати за наистина уникален iPhone 7.

Отвъд това ограничение, iPhone 7 работи както нормално и докато дупката за конектора за слушалки е по -близо до ръба на iPhone, отколкото е, да речем, iPhone 6s, завършекът наистина е много добър. Като цяло, ние отвеждаме шапките си към вас Скоти. Отлична работа отново.

Вижте видеото по -долу и се уверете сами.

(Източник: Странни части [YouTube])

Може също да искате да проверите:

Стойм на живо Apple iPhone 8 септември 12 КОНДИРАНЕ НА СЪБИТИЯ НА ANDROID, Windows, iOS, Apple TV, ето как

Изтегляне: IOS 11 Beta 10 IPSW и OTA актуализация за издадени разработчици

Ново в iOS 11: Споделете iCloud съхранение с членове на семейството, ето как

M4u kodi addon не работи? Ето как да го инсталирате през 2017 г. по правилния начин

Изтеглете iOS 11 Beta 10 и инсталирайте на iPhone 7, 7 Plus, 6s, 6, SE, 5S, iPad, iPod [урок]

Jailbreak iOS 10.3.3/ 10.3.2/ 10.3.1/ 10.3 за iPhone и iPad [Последна актуализация на състоянието]

Можете да ни следвате в Twitter, да ни добавите към вашия кръг в Google+ или да харесвате нашата страница във Facebook, за да се актуализирате за най -новите от Microsoft, Google, Apple и The Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *