Най -скорошното издание на Libreelec Kodi 17.5 Krypton 8.2.0 вече е излязъл и е достъпен за незабавно изтегляне.

Много хора са запознати със софтуера Kodi Media Center, както и възможността да го изтеглят и инсталират на множество платформи. Въпреки това, Libreelec отива още малко от това, като всъщност по същество съществува като собствена операционна система, базирана на Linux, като Kodi функционира като единственото приложение на дистрибуцията и основния метод на взаимодействие за потребителите.

Libreelec Версия 8.2.0 е това, което програмистът зад платформата нарича „Bump за средата на годината“, за да подобри хардуерната поддръжка на устройства, които работят на Intel процесори или Raspberry Pi. Изданието също така въвежда поддръжка за редица други устройства в допълнение към добавянето на редица основни корекции на безопасността и сигурността и пластирите, които засягат основната ОС и са отчетени обратно на екипа от по -голямата база за инсталиране.

Освен това, поддържаната и работеща версия на KODI е натрупана до версия 17.5, като инсталацията на Samba е натрупана до 4.6 и осигурява поддръжка за SMB2/3 за първи път в разпространението на Libreelec.

Екипът също така препоръчва на всеки да инсталира Libreelec 8.2.0 също трябва да отдели време да прочете официалните придружаващи бележки за издаването, преди да публикува някакви проблеми във форумите или да се опита да потърси подкрепа. Предполага се, че има редица съществени промени и изменения в платформата, които може да са причинили проблеми в области, различни от тези, които вече са разгледани в бележките за издаването.

Екипът зад излизането също стигна до забележителните дължини на предлагането на изключително сложни и информативни бележки за това конкретно издание. Това включва куршумно списъка с почти всичко, което се е променило, тъй като е пусната версия 8.0.2 от дистрибуцията, както и невероятно изчерпателни параграфи за това как функционират индивидуалните аспекти на платформата.

Цялата информация е чисто злато за всеки, който има голям интерес към платформата и как всичко е събрано и логиката зад неговата функционалност. Въпреки това, за миряните, който просто иска най -новата версия на популярния Linux Distro, версия 8.2.0 е достъпна за изтегляне сега на libreelec.tv/downloads/.

Може също да искате да проверите:

iOS 11.2 Бета 1 промени, бележки за издаване и подробности за промяна, за които трябва да знаете

Изтеглете iOS 11.2 Beta 1 OTA чрез конфигурационен профил файл без акаунт в разработчик

Изтеглете iOS 11.2 Beta 1 IPSW връзки и OTA актуализация за вашия iPhone и iPad

Downgrade iOS 11 / 11.1 на iPhone или iPad [ръководство за изпълнение]

Изтеглете iOS 11, 11.1, 11.0.3 връзки и инсталиране на iPhone X, 8, 7 Plus, 6s, 6, SE, iPad, iPod [Урок]

Jailbreak iOS 11 / 11.1 / 11.0.3 на iPhone и iPad [Актуализация на състоянието]

Можете да ни следвате в Twitter, да ни добавите към вашия кръг в Google+ или да харесвате нашата страница във Facebook, за да се актуализирате за всички най -нови от Microsoft, Google, Apple и The Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *