Ето как да активирате функцията за виртуална тъчпад в актуализацията на създателите на Windows 10 и по -късно на вашия компютър.

Актуализацията на Windows 10 Creators представи един тон нова функционалност на тези, които го инсталират. Печената в тези нови функции е способността да се активира ново изживяване на виртуално тъчпад. Ще разгледаме как можете бързо и ефективно да активирате новото виртуално изживяване на тъчпада с инсталираното актуализация на създателите. Както можете да си представите, всъщност е изключително лесно да активирате новото преживяване.

След като работи и работи, ще получите нов интерфейс с великолепна тъмна тема, както и нова функция, която е проектирана да позволява на потребителите да правят неща като Control PowerPoint, когато друго устройство за въвеждане не е налично. Продължете с инструкциите по -долу, за да станете и работите с тази нова функция незабавно.

Стъпка 1: За да започнете процеса, ще трябва да щракнете с десния бутон на мишката върху лентата на задачите.

Стъпка 2: Извършването на това действие с десния бутон ще създаде ново контекстуално меню с масив от опции вътре. Вътре в това меню е опция, наречена Button Show TouchPad. Това ще бъде достъпно и ще се предлага само на устройства с активиран сензорен екран. Изберете тази опция.

Стъпка 3: Изборът на тази опция ще постави нова икона на тъчпада в долната дясна част на лентата на задачите.

Стъпка 4: Щракнете върху това, за да отворите новото виртуално изживяване на тъчпад. На интерфейса се появява незабавно се появява нова кутия. Това е представително за опита на тъчпада, въведено с актуализацията на Windows 10 Creators. Изглежда точно като тракпад на лаптоп с подобни визуализации и два свързани бутона с него за вход. Може да се премести и около екрана с лекота за тези, които предпочитат да го имат на друго място.

И там го имате. Преминаването през този процес ще означава, че ще имате виртуално изживяване на тъчпада на вашето устройство.

Едно от страхотните неща за това ново виртуално изживяване на тъчпада е, че той също е оборудван с масив от конфигурируеми опции, за да се получи изцяло изживяването, както би искал всеки отделен потребител.

За тези, които обичат виртуалния тъчпад, но искат да персонализират изживяването, отворете настройките> устройства> TouchPad, за да получите разбиране за това какво точно може да бъде изменено и конфигурирано.

Може също да искате да проверите:

Изтеглете Windows 10 Pro ISO файл без продуктов ключ от Microsoft

Продуктовият ключ и активиране на Windows 10: Как да го намерите и как работи

Най -добрият Kodi 17 Krypton Skins / Themes [2017 Edition]

Изтеглете iOS 10.3.2 Окончателна версия IPSW връзки за iPhone и iPad

Как да понижите iOS 10.3.2 / 10.3.1 / 10.3 на iPhone или iPad

iOS 10.3.2 Бележки за издаване / ChangeLog: Ето какво се променя

Jailbreak iOS 10.3.2 / 10.3.1 / 10.3 / 10.2.1 за iPhone и iPad [Последна актуализация на състоянието]

Можете да ни следвате в Twitter, да ни добавите към вашия кръг в Google+ или да харесвате нашата страница във Facebook, за да се актуализирате за най -новите от Microsoft, Google, Apple и The Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *