Незабавните съобщения е едно от най -добрите неща, които се случиха през този век. Изминаха дните, когато ние изпращахме SMS и с нетърпение се чудихме дали другият човек го чете или не. Всички приложения за незабавни съобщения като WhatsApp включват функции, за да уведомите подателя дали съобщенията се четат или не. Така че, когато изпратите съобщение, ще знаете дали вашите съобщения се четат или игнорират. Това е доста полезно, но може да се превърне и в ужасно шоу с някои хора. Особено, ако имате отвратителен BAE или идиотски приятел, който няма да ви позволи да живеете в мир. За да избегнете подобни катастрофи, ще трябва тайно да прочетете съобщения на WhatsApp, без подателят да знае.

Как да чета тайно съобщенията на WhatsApp

WhatsApp представи „сините кърлежи“, които се превърнаха в кошмар за много хора. Можете лесно да ги деактивирате от настройките за поверителност, но това би създало много повече драма и бих предложил да не тръгнете по този път. Можете обаче да изработите няколко трика, за да прочетете тайно съобщенията на WhatsApp, без да предупреждавате подателя. Така че, нека да видим някои животоспасяващи съвети:

Трик на режим на самолет

Когато получите съобщение на WhatsApp, не отваряйте приложението, за да го прочетете. Вместо това включете „режима на самолета“ на устройството си, за да отрежете от интернет. След като активирате режима на самолета, можете да отворите WhatsApp, за да прочетете съобщенията. Тъй като не сте свързани с интернет, подателят няма да знае, че сте чели съобщенията. Може да се притеснявате, че подателят ще знае, че сте прочели съобщението, когато се върнете онлайн. Е, не се притеснявайте. За да запазите тази нашата малка тайна, трябва да затворите приложението, докато режимът на самолет все още е включен. Не натискайте само бутона Home, затворете WhatsApp, като плъзнете от менюто на отстъпниците.

По този начин подателят няма да знае, че сте прочели съобщенията, докато не ги прочетете отново, когато сте онлайн.

Прочетете от лентата за уведомяване

Е, може да изглежда малко прекалено фундаментално, но това е, което обикновено правя, когато в WhatsApp има по -малко непрочетени съобщения. Просто, прекарайте пръст надолу от горната част на екрана си, за да изведете панела за известия. Сега можете да прочетете съобщенията на WhatsApp от визуализацията.

Този метод се използва по -малко, тъй като не винаги можете да четете съобщения, тъй като те са групирани заедно или само част от съобщението се показва в уведомлението.

Джаджа за начален екран

Това е любимият ми вариант за тайно четене на съобщения на WhatsApp. Не е нужно да деактивирате интернет или да деактивирате сините кърлежи, за да използвате този метод. Можете просто да поставите джаджата WhatsApp на началния екран, за да прочетете всички непрочетени съобщения в WhatsApp. Това няма да предупреди подателя, тъй като просто четете визуализацията, а не действителните съобщения.

Дълго натиснете на началния екран и щракнете върху „джаджи“, за да изведете списъка с джаджи на вашето устройство. Сега натиснете и плъзнете джаджата на WhatsApp на началния си екран и го преоразмерете до вашата нужда. Единственият недостатък на този трик е, че можете да видите само текст и емотикони, но не и видеоклиповете, снимките или гласовите бележки.

Така че, опитайте тези трикове на вашето устройство сега и ми благодарете по -късно

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *