, ние очакваме Apple да предложи собствена услуга за членство в списанието отдавна, връщайки целия метод обратно към закупуването на текстура, a бизнес, който се специализира в точно това. В средата на 2018 г. Bloomberg съобщава, че подобно членство е в процес на работа, спазвано от още един доклад на информацията, че Apple е мислил за свързване на услугата с телевизионни предавания, както и музика, вероятно като част от Очаквана музикална услуга на Apple.

Сега, с iOS 12.2 в бета форма, започваме да откриваме много повече за това как ще изглежда членството в списанието.

След пристигането на iOS 12.2 Beta 1, ние чувахме много повече, както и много повече за функции, които са на техния метод за iPhone, както и iPad. Една от тях е новата услуга за членство в списанието, като 9to5mac може да получи достъп до целевата страница за нея. Според доклада им, името на услугата ще бъде просто „списания за новини на Apple“, както и ще се свърже с идентификационните идентификатори на потребителите в точно същия метод, който прави Apple Music.

Докладът също така отбелязва, че целевата страница споменава „абонамент за пакет“, което може да подскаже, че Apple Music, както и предстоящата телевизионна услуга за телевизионни стрийминг на компанията, могат да бъдат обвързани заедно с членството в списанието в даден момент.

Това е първото бета издание на iOS 12.2, така че нещата могат да се променят, но истината, че тази функция сега започва да се появява, предполага, че тя не е толкова далеч, че се разкрива официално.

Възможно ли е това да се случи в точното и същото време, когато Apple на последно се сваля опаковъчните услуги на телевизионния си стрийминг услуга? Да се ​​надяваме.

(Източник: 9to5mac)

Можете също така да искате да проверите:

Изтеглете iOS 12.1.3 Final IPSW връзки, както и OTA актуализация за iPhone, както и iPad

iOS 12.1.3 Забележки за издаването, ChangeLog, както и други модификации, които изисквате да разберете за

Как да понижите iOS 12.1.3 до iOS 12.1.2 / 12.1 [Ръководство]

Jailbreak iOS 12.1.3 / 12.1.2: Кой е най -новият статус?

Изтеглете iOS 12.2 Beta 1 IPSW връзки, ATA актуализация за iPhone, както и iPad

Можете да се съобразите с нас в Twitter, да ни добавите към вашия кръг в Google+ или като нашата страница във Facebook, за да се актуализирате за всички най -нови от Microsoft, Google, Apple, както и в мрежата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *