, има запас Android OS само с функционалностите на голите нужди. След това има персонализирани кожи за Android като Miui на Xiaomi, един потребителски интерфейс на Samsung и т.н. Последният е предварително включен с тонове функции, които могат или не могат да бъдат харесвани от всички. А историите за заключен екран, предоставени от Samsung, са едно такова нещо. Всеки път, когато вземете вашето устройство Galaxy, ще бъдете посрещнати с нова история. Но това никога не ми е било харесало. Винаги съм искал чист и чист заключен екран. И ако повторите мислите ми, тогава вземете помощта на инструкциите по -долу, за да деактивирате историите на One UI 2.0 Lock Screen в един UI 2.0.

Ако обаче все пак искате да видите тези истории, но искате да ги персонализирате според вашия вкус, това също е много възможно. В това ръководство ще изброим стъпките за персонализиране на тези истории или добавяне на собствени изображения към него. Освен това имате около 19 категории, от които да избирате. Отделно от това, има доста важна характеристика, свързана с тези актуализации на историите, която трябва да бъде проверена. Ще даваме инструкции за всичко това и други. И така, ето какво трябва да се направи всичко, за да се деактивира или персонализира един UI 2.0 Lock Screen Stories. В тази бележка проверете и стъпките, за да изключите известията на съветите в един UI 2.0.

Заключени настройки на екрана в един потребителски интерфейс 2.0

За да персонализирате или деактивирате тази функция, ще трябва да достигнете до страницата за настройки. Има два начина за това. Или се насочете към Настройки> Заключен екран> Настройки за заключване на екрана. Другият метод включва подслушване на иконата на информацията и след това върху превключването на настройките в долната част надясно. След това ще бъдете отведени в настройките на историите на заключения екран. Сега следвайте секциите по -долу, за да персонализирате вашите екрани за заключване на UI 2.0 устройства. Ако обаче имате OPPO или Realme устройство, вижте нашето отделно ръководство за деактивиране на списанието LockScreen в Color OS.

Персонализиране на изображения на заключен екран

За да персонализирате изображенията на заключения екран, преминете към секцията „Следващи категории“. Сега ще имате 19 категории, от които да избирате. Отделно от това, вие също имате възможност да преминете към изображения на други езици, включително хинди, тамилски и телугу.

Освен това вие също имате възможност да добавите свои собствени изображения към заключения екран. За да направите това, докоснете иконата плюс до опцията Добавяне на вашите снимки към заключване на екрана. Можете да добавите до 5 изображения. След това изображенията на заключения екран ще се размекат между тези пет изображения само на вашите UI 2.0 устройства.

Също така се препоръчва да се премине през секцията за актуализирани истории. По подразбиране той е настроен да използва Wi-Fi и мобилни данни. В случай, че няма WiFi свързаност, вашите данни могат да се консумират всеки път, когато изображението се освежи. Това може да не е добра практика, ако нямате неограничен пакет от данни. Така че е по-добре да продължите да използвате само Wi-Fi опция.

Деактивиране на тези изображения

Ако обаче не сте фен на тези постоянно променящи се изображения на заключен екран, помислете за деактивиране на всичко това заедно на вашите UI 2.0 устройства. Това също би спестило вашия интернет и батерия, макар и да не е драстично, все пак всяко спестяване е забележимо. Така че, за да го изключите, насочете се към страницата на настройките на заключения екран и просто деактивирайте превключването, разположено в горната част. Отделно от това, можете да направите и входящите обаждания да се появяват в мини изскачащ прозорец на един UI 2.0. Вижте ръководството, за да знаете повече.

С това заключаваме това ръководство за това как да персонализирате или деактивирате изображенията на заключения екран в един UI 2.0 Какви са вашите изгледи за това? Предпочитате ли ги, като се има предвид, че придава по -свеж вид на заключения екран или обикновен чист заключен екран е точно това, което искате? Споделете вашите изгледи в секцията за коментари по -долу.

Прочетете следващо: Поправете Забавените известия на Gmail на Samsung One UI 2.0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *