в DroidViews, имаме голяма колекция от тапети от различни смартфони от различни OEM производители. Въпреки че е наистина невъзможно да споделяме тапети от всички нови смартфони, които се появяват доста често, ние се опитваме най -доброто да функционираме тапетите от някои много видни марки.

С приключването на събитието MWC в Барселона този месец станахме свидетели на множество нови джаджи. Няколко от тях дори са пуснати. LG G5 е настоящата итерация на водещия състав на производителя. Устройството вече е разкрито, но LG все още не е разкрил кога този телефон ще удари пазара. Приспособлението увеличи много шум, както и любопитство сред любителите на технологиите от своя революционен модулен дизайн.

Като водещ смартфон, LG G5 разполага с най -доброто от това, което може да предложи неговият производител. От страна на хардуера, LG G5 има 5,3 инча IPS LCD екран със 1440 x 2560 пиксела резолюция, Qualcomm Snapdragon 820 чипсет, 3/4 GB RAM, 16 MP задна, както и 8 MP задни сензори, подвижен Li-Ion 2800 с подвижен Li-Ion 2800, подвижен Li-Ion 2800, свалящ се Li-Ion 2800 Мах батерия, както и повече. От страна на софтуерното приложение, телефонът се предлага с Android OS, V6.0.1 (Marshmallow), подправен с LG Optimus UX 5.0 UI.

LG G5 може да не се предлага към момента, но запасите, които включват тази джаджа, вече са изтекли. Днес имаме всички 21 тапети от телефона, за да споделите. В свързаните данни с цип има 21 чисто нови тапети. Като в Quad HD висококачествени тапетите са с големи размери (2560 x 2560 пиксела). Можете бързо да се сдобиете с тапетите, като щракнете върху връзката за изтегляне по -долу.

Изтеглете тапети LG G5

LG-G5-Stock-Wallpapers.zip

LG-G5-Stock-Walls.zip | Огледало

Изтеглете LG G5 Онлайн тапети

LG-G5LIVE-WALLPAPER.ZIP

Това е светкавичен цип, който съдържа 3 онлайн тапети, както и може да се мига на вкоренени джаджи с CWM или TWRP възстановяване.

Насладете се на тапетите! За много повече тапети не забравяйте да не забравяте да вземете екскурзия от нашата секция за тапети.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *