източване на батерията е един от най -притеснителните проблеми с всички преносими цифрови устройства. Поради тяхната многократна употреба, големи дисплеи и компактна форма, нашите устройства за смартфони и таблети често се къпят, когато се отнася до задоволително резервно копие на батерията при цялата си употреба.

Нашите Android устройства се зареждат с много функции, ефектни екрани, мощни процесори и страхотни мултимедийни и игри. Но ние сме принудени да ограничим дейностите си до определени необходими неща, особено при употреба на открито. Въпреки изключителните технологични разработки в различни отдели, нашите производители на смартфони досега не успяха да предоставят наистина дълготрайни батерии, които позволяват на свободата да използва нашето устройство, без изобщо да се притеснява за източване на батерията.

Тъй като нямаме никакъв избор, много от нас трябва да носят допълнителна батерия или да зависят от втори телефон, за да се насладим на телефона си, без да се притесняваме за батерията. И тези, които не обичат да поддържат допълнителна батерия, потърсете добро приложение за управление на батерията, което да контролира използването на батерията, така че да продължи по -дълго.

За щастие, Android е благословен с талантливи разработчици, които продължават да ни дават персонализирани ROM, модове и полезни приложения, за да ни помогнат да се насладим на по -добър живот на батерията. В миналото ние оценявахме няколко приложения за спестяване на батерии или захранване и днес открихме друго добро приложение, което ви помага да поставите проверка на източването на батерията.

Leandroid по -рано беше известен като Leandata и сега се превъплъти с ново име и всички нови функции, които го правят много по -ефективен и полезен. Това приложение ви позволява да управлявате консумацията на батерии чрез деактивиране на данни и WiFi връзка според вашите предпочитания.

Ние оценихме LeAndroid на няколко устройства с Android, включително Galaxy S3, бележка 3, Nexus 5 и HTC One M8. Приложението работи страхотно за всички. LeAndroid е съвместим с всички Android телефони и таблети, работещи с Android 2.2 и нагоре. Ако смятате, че устройството ви поглъща бързо ценния сок от батерията, можете да опитате това приложение и няма да ви разочарова.

[Googleplay url = ””]

Прочетете следващото
20 build.prop ощипвания за персонализиране на Android по невероятни начини

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *