, които се случват за Verizon. Наскоро превозвачът излезе с чисто нов мобилен план, който очарова любопитството на мнозина. Използвайки собствен уебсайт, Verizon публикува съобщение, в което той обясни основата на този нов безграничен план и как потребителите ще могат да го използват и за какво. Нека да разгледаме най -новата оферта от мобилния превозвач и да видим дали това е оферта, която не можем да откажем или просто небрежно предложение. Макар че не е задължително да е за всички, Verizon Limitless вдига някои интересни точки в целия борд, така че да му осигурите справедливо разследване няма да навреди.

Каква е сделката с Verizon Unlimited

Чрез този нов мобилен план Verizon иска да предложи неограничено обслужване във всички спектри от офертата на превозвача, с голям акцент върху „неограничен“. Това означава, че потребителите ще имат неограничен достъп до глас и текст, както и до мобилни данни. Тази оферта е достъпна за жителите в САЩ, разбира се, но и тези от Мексико и Канада.

Преди да продължим, нека прегледаме какво точно е включено в този безграничен план и какво се ангажират с клиентите, когато се включат. За начало, нека разгледаме още един поглед върху това, което точно идва в „неограничената“ кошница.

Получихте вашите конвенционални безгранични данни, било то безграничната гласова услуга, безгранично текстови съобщения или безгранични мобилни данни, които използвате, за да разглеждате интернет и подобни, без да изисквате WiFi връзка. (Ние използваме „или“, но те всъщност са включени в пакета). Те са достъпни в САЩ;

На следващо място, същите услуги за глас и текст са достъпни за потребителите, ако искат да комуникират от Канада до Мексико. Това се различава по очевидните начини. Има и мобилен план за данни, както и глас и текст както за Канада, така и за Мексико, така че докато сте в едно или друго, все още можете да използвате Verizon Unlimited;

Безграничният пакет включва също така мобилно връзване, което по същество предполага, че сте в състояние да създадете интернет гореща точка, като предоставяте на вашите приятели достъп и до интернет;

Не на последно място, ние имаме HD видео способност, която ви позволява да преглеждате видеоклипове с HD качество. Други превозвачи поставят капачка 480p на качеството на видеото, но това не е така тук.

Налични са два основни плана, доста различими и различни по отношение на какъв вид клиенти се грижат. Ако искате да получите Verizon Unlimited, можете да избирате между:

Единична линия- Това е план за 85 долара, който ви дава достъп до линията и възможност да добавите до две много повече устройства като таблети или смарт часовници. Първият ще намали цената с 20 долара, докато втората само с 5 долара. Ако имате заплащане на автомобили и таксуване без хартия, можете да обръснете 5 долара от основната цена на плана.

Мулти линия- Това е план за 100 долара, който включва способността за използване на до10 линии. Можете да свържете до 20 устройства и да добавите много повече линии за цената от 20 долара всяка. Цената от 100 долара е тази с таксуване без хартия и заплащане на автомобили, които се бръснат 10 долара.

Промяна на сърцето и бъдещето на мобилната услуга

Днес много мобилен трафик се разпознава благодарение на нарастващата популярност на стрийминг на съдържание, било то видео или музика. В този вид среда безграничните планове са нещо, което се харесва на много хора и в същото време е много полезна инициатива на компанията за превозвачите.

Като се има предвид, че е лесно да се разбере защо Verizon върви по неограничен маршрут, въпреки че това противоречи на това, което е казал финансовия директор на компанията само миналата година. През септември Фран Шамо (CFO Verizon) заяви, че безграничните планове не са нещо, от което хората наистина се нуждаят. Това може да се е променило драстично през последните няколко месеца или може би просто Verizon заема различна позиция по въпроса (a.k.a те промениха мнението си). В момента Verizon заема високопоставена позиция по отношение на мобилните превозвачи в САЩ, като многобройните похвали идват на път за своята LTE услуга. Като се има предвид, качването на „неограничения“ влак в крайна сметка може да не е толкова лошо за Verizon, докато оставането отзад всъщност може да покаже пагубно.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *