Има значителни коледни продажби на Android, които се случват идеално, както и 40 заглавия – на стойност 220 долара като цяло – са за грабване на абсолютно безплатни. Много повече подробности, както и точно как да се възползвате от тази оферта, могат да бъдат открити идеално след почивката.

Amazon AppStore, порталът за приложения за Android, който използва едно платено приложение за Android за безплатен всеки ден на своите потребители, току -що е поставил платени заглавия на стойност 220 долара на стойност 220 долара.

Гигантският в интернет търговеца разкри преди няколко дни, че безплатни приложения ще бъдат за изтегляне, започвайки от 24 декември с 26 -и. Докато Amazon не беше задълбочен в списъка на приложенията тогава, както и ни дразнеше с информация за включване на заглавия от дизайнери като Halfbrick Studios, Rovio Rede, както и Sega.

Е, списъкът е по -голям, както и както е посочено от Amazon, спестяванията на разходите за тези приложения възлизат на 220 долара колективно. Общо 40 приложения, както и ние ги предоставяме тук по азбучен ред.

Възраст на зомбита: Сезон 2

Angry Birds Area (без реклами)

Angry Birds Area HD (Fire Edition)

Аномалия Warzone Earth HD

Калкулатор Pro

Cogs

Цветни поръсени fx

Строителен симулатор 2014

Djay 2

ElectroDroid Pro

Electronic Arts Inc.

Endomondo Sports Tracker Pro

Селскостопански симулатор 14

Пет нощи при Фреди

Клавиатура Fleksy

Fleksy, Inc.

Instaplace

Instaweather Pro

Ireal Pro – Музикална книга и игра заедно

Скочен десктоп (RDP & VNC)

Само 6 седмици

Mirroring360 – Airplay приемник

Моят будилник

Речникът на Оксфорд напреднал ученик, 8 -мо издание

Хартиен влак, презареден – без реклама

Приложение за трансфер на снимки

Picshop – редактор на картини

Плекс

Quell отражение

Root Explorer

RPG Spirit Historica

Shutterfolio

Sonic the Hedgehog 2

Splashtop Remote Desktop

Терария

ТЕТРИС

Ръководството за мускулната система: скелетните мускули на човешкото тяло

To-fu Fury

Tunein Radio Pro

Крайни раздели на китара, както и инструменти

Волфрам | Алфа

Червеи 3

Всички горепосочени приложения за Android могат да бъдат изтеглени – както посочихме преди – директно от Amazon Appstore.

Все още чакаме официалния магазин за Google Play, за да разпространим и коледна магия, но няма дума или намек за какъвто и да е вид такъв план, но може би Growse Gigantic ще избута тихо някои платени приложения за безплатни истински? Можем само да се надяваме.

Amazon също така посочи в прессъобщението си, че безплатните приложения за Android са само част от по -големия план, като в интернет търговеца използват дисконтови ставки, както и оферти за Amazon незабавно видео, Amazon Music, Kindle Books, Amazon Gadget Deals , както и повече.

Не забравяйте да проверите нашата галерия с приложения за Android, за да разгледате много повече приложения за вашето Android устройство.

Можете да се съобразите с нас в Twitter, да ни добавите към вашия кръг в Google+ или като нашата страница във Facebook, за да се актуализирате за всички текущи от Microsoft, Google, Apple, както и в мрежата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *