Тапетите на Xiaomi Mi Play вече са достъпни за изтегляне. 10 -те тапети разполагат с пълна HD+ резолюция (1080 x 2280 px). Те могат да бъдат изтеглени като цип и поотделно и двете. Преди да влезем в официалните тапети за акции от играта Xiaomi Mi, нека да разгледаме спецификациите, преди всичко.

WaterDrop наряза Xiaomi mi

Xiaomi Mi Играйте специфики

Смартфонът Xiaomi Mi Play. Източник на изображението: Gsmarena.

Популярният китайски производител на смартфони Xiaomi отхвърли играта с по-нисък среден обхват преди няколко дни в Китай. Mi Play разполага с 5.84in Full HD+ доста висок 19: 9 IPS LCD дисплей с резолюция 2280 x 1080 пиксела.

Изпълнението, от което се нуждаете, се обработва от Mediatek Helio P35 SOC, съчетан с PowerVR GE8320 GPU, подпомаган от 4GB RAM. Размерът на вътрешния памет е на 64 GB. С казаното, най -вероятно вътрешната памет е разширяема, тъй като устройството се очаква да бъде оборудвана с MicroSD карта (ако някой може да потвърди?). Пристигайки на биометрията, скенер за пръстови отпечатъци е отзад, а ароматът на лице на Xiaomi на отключване на лице на предната камера за отключване на телефона е достъпен за сигурност и удостоверяване.

Двойна задна камера
Фотографията се обработва от система за камера отзад, включваща първична 12MP + 2MP (сензор за дълбочина), комбинирана от LED светкавица. 8MP селфи камера (HDR) е налична предварително. Задните и предните камери могат да снимат видеоклипове с резолюция до 1080p @ 30fps.

Захранване и зареждане на батерията, свързаност и Android OS
3000 mAh батерия е на борда, за да осигури достатъчно сок за играта Xiaomi Mi. Странно е, че устройството разполага с стария, остарял и остарял MicroUSB порт за зареждане и трансфери на данни. Като каза, че устройството разполага с бързо зареждане на батерията (10W).

Стигайки до страната на свързаността на устройството, той има всички покрити с двойни волт, двулентов Wi-Fi 802.11 A/B/G/N/AC, Bluetooth 4.2 LE с поддръжка за A2DP и ​​EDR, GPS за навигация и Услугите, базирани на местоположението и други са на борда. За щастие, 3,5 мм аудио жак присъства в пиесата на Xiaomi Mi за аудиофили.

Play Mi Play се доставя с Android 8.1 Oreo базиран на MIUI на базата на MIUI от кутията.

Ценообразуване, наличност и опции за цвят
Що се отнася до цените и наличността, в Китай играта на Xiami Mi ще ви върне CNY 1,099. Що се отнася до работата с боята, тя ще се предлага в синьо, червено или черно.

Xiaomi Mi Play Design

Напред играта на Xiaomi Mi изглежда спретнато, чиста и модерна с екрана с стилизирана вода и минимални рамки. Въпреки това, обърнете смартфона и сте посрещнати с много познат изглеждащ и усещащ дизайн на задния край. Говорейки за това, това ни напомня за Huawei P20 Pro и iPhone X и XS. С казаното, не може да се отрече фактът, че Сяоми изглежда е взел страница от книгата на Хуауи, която взе страница от тази на Apple’s на първо място.

Xiaomi Mi Play Wallpapers

Сега, когато спецификата не е на път, нека изтеглим официалните и оригинални тапети за акции от новата игра на Xiaomi Mi. 10 -те запаси изглеждат и се чувстват прости и минимални. Съотношението на разделителната способност и аспектите на пълните тапети HD+ са съответно 1080 x 2280 пиксела и 19: 9.

Изтеглете тапетите чрез връзката на Google Drive, дадена по -долу (ZIP), или просто разгледайте галерията по -долу.

С течение на времето ще добавим още тапети, следете.

Изтеглете връзки

Xiaomi Mi Play Stock Wallpapers.zip

Изтеглете всички тапети на Xiaomi

Свързани изтегляния

OnePlus 6T запасни тапети (FHD, 4K, никога не се уреждайте)

Vivo NEX Dual Display Edition тапети

Vivo V11 Pro тапети и мелодии

Meizu Note 8 тапети

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *