Това е вашата възможност да получите три нива на анулиране на шум от световна класа, превърнати в двойка сензационни слушалки за 20% по-малко от цената на списъка . Идеален сега, с помощта на Amazon, и в чест на годишните празненства в Черния петък, Bose предоставя своите популярни безжични слушалки за безжични Bluetooth Siqucomfort 35 II само за 279 долара.

Що се отнася до слушалките, широката общественост има това, което се чувства като неограничен избор. Освен това слушалките също са популярни опции, когато се отнасят до Черен петък и предлагат като тези. Слушалките на Bose SiqueComfort обикновено се продават за около $ 349, което е най-висок клас, която прави тази сделка заслужаваща за разглеждане.

С покупката ще отидете на три нива на отмяна на шума от световна класа, създадени, за да дадете и популяризирате по-добро слушане във всяка среда. седя в офиса? Хванете автобус или влак за работа? Отделяте до басейна по време на годишната ви ваканция? Технологията в тези слушалки ще се увери, че получавате достъп до музиката, която сте избрали да слушате, но без да се налага да се прилагате с досаден шум от околната среда. Слушалките също предлагат перфектно балансирано аудио при всеки обем.

Фактът, че тези слушалки имат вграден Bluetooth, показва, че ще получите безпроблемно изживяване на сдвояване и свързаност. Настройките могат да бъдат превключвани и конфигурирани чрез приложението Bose Connect и собствениците могат да имат достъп до Bose AR, за да доставят „иновативна, само за аудио версия на разширена реалност“. Изминаха дните на слушалки, които просто се използват като слушалки и са ограничени до възможността просто да пускате музика от стрийминг устройство.

С слушалките от този характер, комфортът, приспособяването и цялостният живот на батерията са много важни. Пълната такса ще ви даде достъп до над 20 часа слушане и продуктът е създаден, за да предложи дълготраен комфорт. Всъщност няма значение колко дълго е вашият плейлист, ще можете да държите тези слушалки фиксирани здраво върху главата си, за да слушате всичките ви мелодии. Вземете безжичните Bluetooth слушалки Bose SiqueComfort 35 II сега, преди цената да се повиши.

Купете: Bose SiqueComfort 35 II безжични Bluetooth слушалки от Amazon: $ 279 | Оригинална цена: $ 349

Търсите много повече сделки с черен петък? Вижте ги тук:

Black Friday 2019 предлага сега на живо: Проверете най -доброто в технологичния идеал тук [непрекъснато актуализиран]

Може също да искате да проверите:

Изтегляне: iOS 13.2 / iPados 13.2 IPSW Links, OTA Update Final Издаден за iPhone и iPad

iOS 13.2 Забележки за окончателно издание, промени, нови функции: всичко, което трябва да знаете

Намаляйте iOS 13.2 / iPados 13.2 до iOS 13.1.3, ето как

Jailbreak iOS 13.2 с помощта на checkra1n, показан от qwertyoruiopz

iOS 13.2 Jailbreak Checkra1n Дата на пускане очевидно се дразни

iOS 13.2 / Catalina Apple Notes App Sync Не работи с помощта на iCloud, ето подробностите

Най-добрият калъф за iPhone 11, 11 Pro Max с Slim, Wallet, Ultra Thin Design? Ето нашите най -добри снимки [списък]

iPhone 11/11 Pro Max протектор на екрана с закалено стъкло: Ето най -добрите

Инсталирайте WhatsApp Web на iPad благодарение на iOS 13 и iPados 13.1

Jailbreak iOS 13 / 13.1 Актуализация на състоянието [непрекъснато актуализирано с най -нова информация]

Можете да ни следвате в Twitter или Instagram и дори да харесвате нашата страница във Facebook, за да се актуализирате за всички най -нови от Microsoft, Google, Apple и The Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *