DVDFAB DVD Ripper е най -добрият софтуер, който да ви помогне лесно и бързо да изтръгнете вашите DVD -та към всеки популярен видео или аудио формат. Ето подробностите.

Тревожни ли сте от вашата DVD колекция? Искате ли да откъснете DVD и да ги съхранявате на вашия компютър или мобилно устройство? Разкъсаните инструменти ви позволяват да копирате съдържанието на диск и да го съхранявате на твърд диск. Това може да бъде полезно, ако искате да създадете резервно копие на данните на диска или да възпроизведете съдържанието на устройство, което няма дисково устройство. Предлагат се много инструменти за разкъсване на DVD, но DVDFAB DVD Ripper е един от най -добрите. Научете много повече за DVDFAB DVD Ripper и как да го използвате, за да изтръгнете вашите DVD.

Какво може да направи DVDFAB DVD Ripper?

DVDFAB DVD Ripper е мощен, но лесен за използване инструмент, който може да изтръгне DVD-та към различни аудио и видео формати. Той е лесен за използване и предоставя изключителни резултати. Можете да изберете да изтръгнете само основната снимка или целия DVD, а софтуерът автоматично ще преобразува файловете за възпроизвеждане на избраното от вас устройство. Можете също да редактирате видеоклиповете, преди да ги разкъсате, така че да получите точно това, което искате от всеки диск.

DVDFAB DVD FIREP функции:

DVDFAB DVD Ripper е най -добрият софтуер за DVD Ripper там и е най -добре за всеки индивид, който иска да изтръгне DVD дисковете си бързо и лесно. Независимо дали MKV, MP4, AVI, WMV, FLV, MOV, WTV или друг формат, DVDFAB DVD може да изрече DVD -та до 1000+ видео и аудио формати. С този страхотен софтуер ще можете да се насладите на любимите си DVD -та на мобилното си устройство, без да жертвате качеството на картината. Този мощен софтуер може да компресира видео файлове, като същевременно запазва първоначалното си качество.

Най-хубавото е, че идва с вграден видео редактор, който ви позволява да персонализирате видеоклиповете си, преди да ги разкъсате. Можете да изрязвате, подрязвате, сливате или дори да добавите водни знаци и субтитри. Можете също да регулирате яркостта, контраста и насищането. Друга чудесна характеристика е, че можете да изтръгнете множество DVD -та едновременно с 50x по -бърза скорост на конверсия.

Можете също така лесно да увеличите всяко видео от 480p до 1080p или дори по -високо и да го направите да изглежда по -добре от оригинала. Нещо повече, можете лесно да конвертирате DVD субтитри в SRT файлове с помощта на ORC технология с DVDFAB DVD Ripper. Този софтуер също така автоматично запазва приятелска мета информация като заглавие, корица, директор и т.н., на оригиналните DVD дискове към изходните файлове. И с редовно актуализирани с текущите технологии и функции, можете да сте сигурни, че DVDFAB DVD Ripper винаги ще бъде най -добрият наличен DVD Ripper.

Дали DVDFAB DVD Ripper премахват DVD криптирането, за да направят DVD към цифрово възможно?

Както всеки човек, който се е опитал да копира DVD, елегантните дискове са покрити с объркващо разнообразие от защити, които могат да направят процеса да изглежда като много повече проблеми, отколкото си струва. Въпреки това, с DVDFAB DVD Ripper можете бързо и лесно да премахнете тези защити, което ви позволява да се наслаждавате на вашите кино -снимки без караница. Каквото и да е CSS, APS, RC, Sony ArcCOS, DISNEY X-PROJECT DRMS ​​и текущите защити на DVD копия, DVDFAB DVD Ripper могат да управляват всичко това. Въз основа на услугата за декриптиране в облака този софтуер се актуализира редовно, за да бъде в крак с текущите технологии за криптиране. В резултат на това можете да сте сигурни, че вашите DVD -та винаги ще бъдат играеми, независимо от текущите разработки.

Как да се изрежат DVD с DVDFAB DVD Ripper?

Ето бързо ръководство, което да ви помогне да започнете:

Стъпка 1: Изтеглете DVDFAB DVD Ripper и го инсталирайте на вашия компютър.

Стъпка 2: Стартирайте DVDFAB DVD Ripper и изберете модула „Ripper“. Заредете DVD, което искате да изтръгнете. Можете или да вмъкнете DVD в оптичното устройство на вашия компютър или да заредите към него чрез бутон за добавяне, ако той вече е поставен.

Стъпка 3: Изберете изходния формат и местоназначението. DVDFAB DVD Ripper поддържа различни популярни видео формати, включително MP4, AVI, WMV, MKV, MOV и други. Можете също да изберете да изтръгнете аудио песента от DVD и да я запазите като MP3 или друг аудио формат. Можете също да коригирате аудио и видео параметри и да увеличите изходната разделителна способност.

Стъпка 4: Стартирайте процеса на разкъсване. След като направите настройките си, щракнете върху бутона „Старт“, за да започнете да разкъсвате DVD. DVDFAB DVD Ripper ще работи с магията си и ще запази разкъсаното съдържание до вашата посочена дестинация.

Целият процес трябва да отнеме само няколко минути, в зависимост от размера на DVD и избраните от вас настройки. и това е! Вече сте разкъсали DVD с DVDFAB DVD Ripper. Радвайте се на вашето разкъсано съдържание на всяко устройство, по всяко време и навсякъде.

Долния ред:

DVDFAB DVD Ripper е най -добрият наличен софтуер за разкъсване на DVD. Той е бърз, ефективен и може да управлява криптирането на DVD. С DVDFAB DVD Ripper можете бързо и лесно да разкъсате DVD -тата си във всеки формат, така че да можете да се насладите на вашите филми на всяко устройство. DVDFAB има по нещо за всички, когато се отнася до софтуера за разкъсване на DVD. Има безплатен режим с ограничена, но използваема функционалност за тези, които не очакватnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *