днес е Хелоуин, както и за много американци, което показва партита, костюми, тикви – произведенията. Въпреки това за много от нас отрепки, това е навечерието на пускането на iPad Air, както и с по -големите от двата нови таблета Apple, които сега са подготвени за освобождаване, Apple феновете далеч, както и големи, се подготвят да се поставят на опашка за една нощ, когато, когато, когато, когато, когато, когато, когато, когато, когато, когато, когато е отново. Въпреки това iPad Mini с Retina Display, който Apple също обяви на специално събитие миналата седмица, остава доста неуловим, доколкото е Наистина дебютира. Сега обаче може да имаме отговор.

Според изтичащ списък с продукти с помощта на гигантска цел на дребно, Retina iPad Mini ще направи своя метод да се продава на 21 ноември, така че тези, които седят на оградата, свързани с кой от двата нови iPad, които да закупят Седмици преди да видят микро дизайна в плътта.

Търговците на дребно се разбират за изхвърляне на дати за освобождаване въз основа на малко повече от слуховете, както и предположението, но с 21 ноември удари, че решаващият прозорец на купувачите е достатъчно време преди Деня на благодарността, Черен петък, Кибер понеделник и т.н., може би не можеше Бъдете много по -добро време на Apple да намали iPad Mini с дисплея на ретината.

Струва си да се отбележи, че 21 ноември е четвъртък, а не петък, както и това е доста значително, защото, добре, Apple прави пускания на продукта само в последния ден от работната седмица. След това отново може да е просто, че датата на Target.com е просто показателна за датата, на която търговската верига ще получи таблета, а не когато тя продължи с обща продажба.

Каква тромаво. Ако Apple отиде седмица по -късно от прогнозираната дата на Target, тогава това би довело до самоубийствено издание на Черен петък, както и да чакате до декември, просто, добре, както и дълго да изчакате продукт, обявен през октомври.

Ще си вземете ли iPad Mini с ретинен дисплей?

(Източник: Цел)

Можете да се съобразите с нас в Twitter, да ни добавите към вашия кръг в Google+ или да харесвате нашата страница във Facebook, за да се актуализирате за най -новите от Microsoft, Google, Apple, както и в мрежата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *