от времето, когато физическите клавиатури бяха изоставени за екранни клавиатури, техният стил е останал главно същият. От клавиатурата на Google до Fleksy няма голяма разлика. Всяка клавиатура на пазара има поне една функция, която ги отделя настрана от тълпата – докато харесванията на Google Keyboard, Swype, както и SwiftKey се фокусират върху плъзгане или преместване с думи за по -бързо въвеждане, Fleksy се стреми към различен метод – докоснете Писане с лесни жестове. Сега в града има нов плейър, както и той декларира за 20 до 70% по -бърз от съществуващите приложения за клавиатура – клавиатура WRIO. Нека да видим за какво става въпрос.

Преди да продължим, нека първо да продължим с историята. През септември 2015 г. концепцията за клавиатура WRIO беше поставена на Kickstarter с цел генериране на средства за производство на приложението. С 850+ поддръжници идеята получи истината скоро след това. Тъй като започна като проект на Kickstarter, той стана много по -добър с течение на времето, благодарение на коментарите, които получи от своите поддръжници.

WRIO премахва конвенционалната клавиатура QWERTY, на която се използваме в полза на огромни шестоъгълни форми. След бета тестване на приложението с 800 индивида, както и анализиране на резултатите, беше обезсилено, че скоростта на въвеждане се наблюдава увеличение от 20 до 70% в сравнение с конвенционалните клавиатури. Докато формата на тайните е променена, те все още са приблизително на точно същото място. Тъй като е различно от това, което имаме, ще ви отнеме много време, за да го използвате, но не би трябвало да е толкова трудно.

Замяната на основните тайни с шестоъгълни модели доведе до тласък на размера на клавишите. Следователно, те са лесни за достигане, както и намаляват възможността за случайни печатни грешки. Ако все пак направите някаква грешка, интелигентният алгоритъм за автоматична корекция ще се погрижи за него. И с течение на времето клавиатурата се адаптира към вашето лично поведение на писане, като още повече намалява появата на грешки.

Огромните шестоъгълни тайни не са единственото поемане тук. Клавиатурата на WRIO също включва някои доста полезни жестове, които ви позволяват бърз достъп до конкретни функции. Плъзнете толкова, колкото капитализирайте, делегирани изтрийте една или няколко букви, както и най -добре, за да върнете текста. По-дълго докосването на буква ви позволява да вмъкнете специфични за езика диакритика (например é), както и вие също сте напълно свободни да изберете коя диакритика ще се покаже. Той също така поддържа 30+ езика и благодарение на специфичната за езика диакритика, композирането на няколко езика става много просто, тъй като не е нужно да превключвате между няколко оформления на клавиатурата.

Отидете в Play Store, както и го проверете. Ако ви харесва това, което виждате, можете да го получите за 2,99 долара. Поради празничния сезон той се продава само за 0,99 долара.

[Googleplay url = ””/]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *