Google Assistant е далеч по-напреднала AI система от старата функция на Google Now-On Tap. И все пак, ако ви е харесало повече от асистент, има приставка за приложение на Tasker, наречена Autoshare, която може да върне Google сега на Tap на Android устройства.

Google е бизнес, който се разбира за рязане, както и за промяна на нещата, когато става въпрос за софтуер. Много пъти сме виждали, че Google установява стил на стила за своята операционна система, както и тогава дори бизнесът не отговаря на философията на стила си.

Наскоро Google разкри последната версия на Android, наречена Android 9.0 Pie. Тази версия на Android включва изцяло нов стил на стила от Google, наречен „Обновяване на материалите“. Това е наследник на материалния стил, който беше въведен от Google заедно с Android 5.0 Lollipop.

Говорейки за промяна на нещата, виждаме нов дизайн за повечето продукти на Google почти всеки ден. Тези модификации на стила обаче може да не влязат в въздействие, тъй като те са само A/B тестване от страна на Google. По подобен начин Google се разбира за изоставяне на продуктите, както и неочаквано, както и един от тях е Google сега на Tap. Това беше продукт, въведен от Google, преди да се появи Google Assistant.

По принцип Google Assistant е много подобрена версия на Google Now на Tap. Сега имаше недостатъци на Google, но също така беше и функция, която беше харесвана от много индивиди на Android по целия свят.

Говорейки повече за Google Now на Tap, той беше много пуснат от Google през 2015 г. Google Now On Tap, както подсказва името, предоставя информация на индивида за докосване. Той провери информацията, предлагана на екрана, както и предостави необходимите резултати според предоставения вход.

Например, ако на екрана има снимка на всякакъв вид известен герой, докато сърфирате с всякакъв вид емисия, както и индивидуалните желания да получат повече информация за тази личност, той/тя просто ще трябва да натисне отдалече къщата Бутон, за да задейства Google сега при докосване. След това Google Now On Tap ще съвпада с снимката с базата данни на Google Pictures, както и ще изтегли исканата информация в Google на потребителя сега на екрана за докосване, всичко за няколко секунди.

За съжаление обаче, Google Now On Tap вече не се предлага на Android. Това е, тъй като Google Assistant излезе като негова подмяна, както споменахме по -рано. Всичко обаче не е загубено толкова добре, тъй като все още можете да възстановите Google сега на Tap. Да, това е възможно с помощта на Tasker, приложение за автоматизация, предлагано на Android.

За това ще трябва да настроите три приложения на вашата джаджа Android, а именно Tasker, Google Lens, както и Autoshare. Свързахме връзки, за да изтеглим и трите приложения в секцията за изтегляне по -долу.

Как работи това?

По принцип това е решение за възстановяване на Google сега на функционалността на Tap. В никакъв случай това не е пълноценният Google сега на Tap Reviver. На първо място, ние ще произведем персонализиран пряк път с помощта на Tasker. Този персонализиран пряк път е бърз превключвател към обектива на Google. Сега всеки път, когато искаме да разглеждаме всичко от нашия екрана, ние просто ще натиснем този бърз превключвател на настройка, както и Google обектив ще разглеждат подходяща информация в мрежата.

Изтегляния

[Googleplay url = “]]
[Googleplay url = “]]
[Googleplay url = “]]
Не пропускайте: Списък на 70 добре Google команди за Google Assistant

Стъпки за връщане на Google Now на Tap With Autoshare

На първо място, изтеглете и трите приложения от секцията за изтегляне по -горе, както и ги настройте на вашето устройство.

След като инсталирането приключи, отворете приложението Autoshare, както и го предоставете достъп до вашето интериорно съхранение. Това разрешение е необходимо, за да може да сподели екрана на вашата джаджа с Google обектив.
Оставете Autoshare да получи достъп до интериорно съхранение

Сега вече сме изготвили задачата за вас, за да гарантираме, че можете бързо да импортирате в устройството си.

Кликнете върху тази връзка с приспособление за Android, която има инсталиран Tasker. След като отворите връзката, щракнете върху импортиране, така че да импортира задачата във вашето приложение.
Импортиране на задача на Tasker

Сега тя ще поиска потвърждение за импортиране на задачата на вашето приложение на Tasker. Продължете да импортирате тази задача, като кликнете наистина в диалоговия прозорец.
Продължете с импортиране на задачи

Отворете приложението Tasker на вашата джаджа Android, както и изпълнете задачата, за да се уверите, че то добавя персонализиран преки пътища на Google Lens към вашия панел за бързи настройки.
Изпълнете задача

След това отворете панела си за бързи настройки, както и щракнете върху персонализирания пряк път на Google Lens, за да разгледате подходяща информация на вашия екран.

Това е в основата си, току-що сте интегрирали Google сега на функция, подобна на Tap във вашата джаджа с Android с помощта на Tasker.

Това е! Изпълнението на последната стъпка ще върне Google Now в раздела на вашето устройство с Android.

Прочетете следващо: Ето защо Hyperion Launcher е страхотен

VIA: JoaoApps

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *