, това е благодарност, което показва, че домакинствата в Съединените щати се бият в кухненската зона, докато каквото и да готвят, се превръща в пепел. Или може би това сме само ние. Както и да е, нещо като незабавен Pot 60 Duo Plus може да помогне при готвенето, както и идеалното сега можете да вземете един за само 69,99 долара.

Обикновено този незабавен Pot 60 Duo Plus ще ви върне около 130 долара, така че тук спестявате близо 50% идеални. Това не е обикновено нещо, което предлага почти половин разход, така че не забравяйте да се възползвате от тази оферта, докато тя все още е наоколо.

Според Amazon Blurb, непосредственият Pot Duo Plus има капак на EasySeal, който веднага се запечатва при готвене под налягане. Също така има знак за развитие, така че ще разберете точно как нещата напредват.

Този специфичен модем се комбинира не по -малко от девет различни уреда в едно единично устройство. Това е готварска печка под налягане, мудна готварска печка, готварска печка за ориз, параход, тиган със соте, готварска печка, производител на кисело мляко, по -топло, както и стерилизатор. Това е голяма част от зоната, спестена чрез използване на един продукт.

С близо 6500 оценки, предоставящи това нещо от 4,6 звезди General, това е абсолютно един продукт в кухнята, за който няма да съжалявате, че сте избрали. Малко е късно, за да спестите Деня на благодарността си, но ние сме сигурни, че ще откриете много използвани за него през следващите няколко седмици!

Купете: Незабавен Pot 60 Duo Plus от Amazon: $ 69.99 | Оригинална цена: $ 130

Можете също така да искате да проверите:

Изтегляне: iOS 13.2 / iPados 13.2 IPSW Links, OTA Update Final Издаден за iPhone, както и iPad

iOS 13.2 Забележки за окончателно издание, промени, нови функции: Каквото и да изисквате да знаете

Намаляйте iOS 13.2 / iPados 13.2 до iOS 13.1.3, ето как

Jailbreak iOS 13.2 с помощта на checkra1n, показан от qwertyoruiopz

iOS 13.2 Jailbreak Checkra1n Дата на пускане очевидно се дразни

iOS 13.2 / Catalina Apple Notes App Sync Не работи с помощта на iCloud, точно ето подробностите

Най-добрата ситуация на iPhone 11, 11 Pro Max с Slim, Wallet, Ultra Thin Design? Точно тук са нашите най -добри избори [списък]

iPhone 11/11 Pro Max протектор на екрана с закалено стъкло: ето най -добрите са най -добрите

Инсталирайте WhatsApp Web на iPad благодарение на iOS 13, както и на iPados 13.1

Jailbreak iOS 13 / 13.1 Актуализация на състоянието [непрекъснато актуализирано с най -много текуща информация]

Можете да се съобразите с нас в Twitter или Instagram и дори да харесвате нашата страница във Facebook, за да се актуализирате за всички текущи от Microsoft, Google, Apple, както и в мрежата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *