на Choetech с двойна безжична зарядно устройство на Choetech с 5 намотки за зареждане се предлага за закупуване в момента с приложена атрактивна дисконтна ставка. От това, което е вероятно да бъде ограничено време, можете да използвате предоставения код за отстъпка, за да закупите зарядното устройство за въздушна мощност само за 28,99 долара.

Това зарядно устройство включва два основни продаваеми елемента, които определено ще очароват бъдещите собственици. Първо, както и най -важното, той е в състояние да зарежда повече от едно приспособление при всякакъв вид предоставено време, което повишава неговата полезност. Освен това тя включва 5 намотки за зареждане на интериора, които се отърват от концепцията за „сладко място“ за зареждане.

Ако някога сте използвали общо безжично зарядно устройство, вероятно сте били разочаровани, като поставите джаджата си върху него, както и нищо не се случва. Това обикновено се свежда до истината, че приспособлението не се е подреждало правилно с поставянето на единичната намотка за зареждане. С този вариант на Choetech този проблем се елиминира, тъй като цялата плоча по същество е намотка за зареждане. Разбира се, той също включва Qi акредитация, за да се гарантира, че работи с всички ваши Qi-съвместими устройства.

Можете също така да таксувате две джаджи при кога с двойни подложки зареждащи повърхности, които поддържат бързи скорости на зареждане както за смартфона, така и за Apple Airpods. Advanced Qi Wireless Innovation ви позволява да таксувате джаджата си, без да се включвате в кабел. По същия начин е проектиран с антиплъзгаща се кожена повърхност на PU, както и подложки за приплъзване на дъното, за да ви помогне да запазите подложката си на място. Топли отвори за разсейване в долната част поддържайте джаджата си страхотно, докато зареждате, както и интегрираният мъдър чип вътре осигурява много по-добър контрол на температурата, защита на пренапрежение, предотвратяване на късо съединение, прегряване, предотвратяване на пренапрежение, както и повече.

Досега трябва да разберете, че няма да получите продукт на AirPower от Apple. Така че, като се има предвид това, най -вероятно е време да се потопите, както и да инвестирате в една от алтернативите. Кодът за отстъпка, изброен по -долу, ще намали разходите за вас до рекламираните нива. Поставете към директната връзка, както и вземете зарядното устройство с 5 намотки, в момента.

Купете: Choetech Double Wireless Qi-сертифицирано зарядно устройство от Amazon: $ 28.99, използващ код 8grleoyc | Оригинална цена: $ 36

Можете също така да искате да проверите:

Изтегляне: iOS 14.3 Final IPSW връзки, данни за профила на OTA заедно с iPados 14.3 пуснати

Как да понижите iOS 14.3 Простият метод [Ръководство]+

Изтегляне: iOS 14.4 Beta 1 IPSW връзки, както и OTA заедно с iPados 14.4 пуснат

Jailbreak iOS 14.3 Използване на Checkra1n, ето как да [урок]

Как да поправите бедния iOS 14 източник на живот на батерията [Ръководство]

Преобразуване на фабрика Wired Apple Carplay в безжичен Apple Carplay във вашите автомобили и камиони лесно, ето как

iPhone 12 / Pro протектор на екрана с закалено стъкло: ето най -добрите

Най-добрият iPhone 12, 12 Pro ситуация с Slim, Wallet, Ultra Thin Design? Точно тук са нашите най -добри избори [списък]

Най -добър iPhone 12 Mini Protector за екрана: Ето списък, който си струва да се провери

Най -добрият iPhone 12 Pro Max протектор на екрана: Точно ето списък, който си струва да се провери

Jailbreak iOS 14.2 Използване на Checkra1n, ето как да [ръководството]

Как да понижите iOS 14.2 Правилният метод [Урок]

Apple Watch ECG App Hack: Позволете извън нас в неподдържана страна на серия 5 и 4 без Jailbreak

Можете да се съобразите с нас в Twitter или Instagram и дори да харесвате нашата страница във Facebook, за да се актуализирате за най -новите от Microsoft, Google, Apple, както и в мрежата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *