Не преди времето, Microsoft е свалил офиса на Office за iPad, състоящ се от три приложения: Word, Excel, както и PowerPoint. Известният апартамент за ефективност на Редмънд отдели време да се насочи към гамата на Apple за приспособления на iOS, като бизнесът е играл с твърда топка в Buy, за да се люлее на хора да купуват таблети с Windows 8 / RT. Подробности, както винаги, могат да бъдат открити идеални след скока.

Microsoft, както и Apple са два фантастични противници в областта на технологиите, както и поради тази причина, че отне толкова дълго време Office да пусне последно за iPad. Както бихте очаквали, получавате харесванията на Word, Excel, както и PowerPoint, както и новата версия ще се присъедини към съществуващия OneNote за iPad, тъй като Microsoft Expand е разнообразие от приложения, съобразени с таблета на Cupertino.

Справедливо е да се посочи, че голяма част от хората от iPad плачат за офис приложение, като се има предвид, че оригиналният шисти, представен през 2010 г. , Числа, както и страници. След като стана толкова износен от чакане на Microsoft, за да събере постъпката си, много бивши офис лица смятат, че са свикнали с Apple Iwork, както и с други алтернативи, както и като се има предвид, че новият офис ще работи по модел на членство, един Трябва да постави под въпрос как точно много ще изкопаят настоящите си конфигурации в Buy, за да се върнат обратно към Microsoft.

Новият офис за приложения за iPad – Word, Excel, както и PowerPoint – носят стила на езика на iOS като цяло, но носи потребителския интерфейс, към който вече сме свикнали на нашия таблет за Windows или настолен плот. Освен че за да стане изживяването чисто, приложенията са направени от основата на потребителите на iPad, както и те не са прости портове на версията на Windows на приложенията.

Дума за iPad

Тези с iWork (или какъвто и да е вид други подобни приложения, по този въпрос) на своя iPad вероятно ще са платили еднократна такса за привилегията, както и ще ги помолят да преминат към абонамента на Office, който струва 100 или 79,99 долара на £ за Година за House Premium, е доста висока поръчка. За един месец офис 365 трябва да извадите 9,99 долара за плана за премия House, както и 6,99 долара за личния план на къщата.

PowerPoint за iPad

Харесванията на Apple, както и на Google, добре са установили услугите си на iPad, както и въпреки че Office все още е най -важният пакет за потребителите на настолни компютри, не можем да помогнем, но смятаме, че Office for iPad е дошъл толкова късно през деня, Както и като такива, процентите на приемане вероятно ще бъдат доста ниски според стандартите на Microsoft.

Разбира се, стажантите, както и типовете услуги-тези, които никога не са се отклонили от длъжност-ще бъдат в екстаз по отношение на това издание, но въпреки че тази демографска група е значителна, тези случайни хора в дома може да са по-малко вероятно да хапят.

Excel за iPad

Word, Excel, както и PowerPoint ще бъдат предложени за изтегляне като отделни приложения – безплатни за проверка, както и за предоставяне – за iPad, както и ще бъдат предложени за изтегляне в 11 часа PST. Редактирането на документите ще се нуждае от абонамент за офис 365, както вече беше посочено по -горе. Разбира се, ние ще актуализираме тази публикация с директни връзки към приложенията, когато отидат на живо, така че следете за много повече актуализации!

Office Mobile за iPhone вече се предлага да изтеглите за тези, които не притежават известния таблет на Apple.

(Изтегляне: Word, Excel, PowerPoint за iPad)

Можете да се съобразите с нас в Twitter, да ни добавите към вашия кръг в Google+ или като нашата страница във Facebook, за да се актуализирате за всички текущи от Microsoft, Google, Apple, както и в мрежата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *