Apple на iPhone събитие, обработено, за да осигури доста всичко, което очаквахме, с добавянето на няколко незначителни криви топки. Много спекулираният iPhone 5C, както и 5s бяха въведени с малко, колкото и да е развълнувана тълпа, но вместо да обяви намаляване на разходите на настоящото поколение iPhone 5, Apple вместо това реши да убие телефона.

Може да изглежда като решение, което не е вярвало точно от плодовата компания, но има малко проблясък на индивидуалната полза в решението. Въвеждането на iPhone 5C ще види, че потребителите с минимален срок могат да получат ръцете си на най-новата версия за $ 99 предварително с двугодишен договор. Манталитетът зад жизнената джаджа изглежда е да даде възможност на възможно най -много хора да използват Apple Technology, което е нещо, което е отекна с iPhone 4, сега се предлага безплатно на договор.

Спекулациите в изпълнението толкова, колкото събитието беше фокусирано върху това дали Apple ще използва въвеждането на iPhone 5C като катализатор, за да се отърве от последното от 3,5-инчовите устройства. Определено не изглеждаше да пресече ума на никого, за да подскаже, че въвеждането на по -евтиния iPhone ще види края на iPhone 5, особено мисленето за джаджата е най -успешният iPhone на компанията, който все още се основава на продажбите на първа година. Изглежда, че Apple е от гледна точка, че iPhone 5C бързо ще заема цената на 99 долара, в която iPhone 5 би попаднал, ако намалява разходите на картите.

За тези потребители, които тогава искат да се качат на стълбата на iPhone, сега безплатният iPhone 4S ще изглежда като изключително привлекателен избор с двугодишна сделка. 3,5-инчовият тип фактор все още е предпочитан от мнозина, както и способностите на екрана на ретината да го поставят там с най-доброто от най-добрите, предлагани в момента по отношение на екрана. Все пак няма да има въпрос да има голяма част от регистрираните дизайнери тази вечер, които смятат, че Apple трябва да възприема всякакъв вид шанс, за да се отърве от джаджи с по -малки дисплеи.

Изключително вероятно е високите разходи за производство на iPhone 5 да играят значителна функция в това решение, но с безплатния iPhone 4S, $ 99 iphone 5c, както и с iphone 5s от 199 долара, трябва да има достатъчно вариация, за да се поберат всички нужди.

Можете също така да искате да проверите:

iPhone 5C обявен: функции, дата на издаване, цена

Apple iPhone 5S обяви: функции, дата на издаване, цена [всичко, което изисквате да знаете]

Можете да се съобразите с нас в Twitter, да ни добавите към вашия кръг в Google+ или да харесвате нашата страница във Facebook, за да се актуализирате за най -новите от Microsoft, Google, Apple, както и в мрежата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *