Телефонът на Asus Rog Gaming предизвика голям интерес, когато беше много обявен. Един от първите истински истински игри в света, телефонът на ROG звучеше легендарно, що се отнася до спецификациите. Някой наистина ли го е закупил?

Asus се надява, че хората ще закупят последващите действия, както и той го опакова с технологията, за да се опита, както и да ги убеди.

Новият телефон ще бъде огромен благодарение на нов 6,59-инчов 1080p OLED екран, който ще има поддръжка за 10-битов HDR, както и за собствените си интегрирани скенери за пръстови отпечатъци. Той също така ще поддържа 120Hz съживяване на скоростта, което прави маслените гладки визуализации.

Вътре има процесор Snapdragon 855 Plus. Qualcomm заявява, че новият чип осигурява 15% много по -добра производителност на GPU, както и това е чип, който е особено развит, като се има предвид игрите. Това е съчетано с 12 GB RAM, така че да се опитате, както и да се уверите, че огромните ви мобилни игри не заекват, когато стане стане труден.

Животът на батерията трябва да бъде добър, при условие че 5000mAh батерията. ASUS смята, че трябва да ви осигури около 7 часа PUBG, ако ограничите екрана до 60Hz, въпреки че ще изчакаме, както и да видим как точно това се развива.

Точно като първия телефон на ROG ще има аксесоари, ориентирани към игри. Ще има охладител, който може да се използва, за да се предпазят нещата от топенето, както и ако контролите на допира не са вашето нещо, има и физическа подложка за игра.

Телефонът ще се представя в Тайван на 1 август, с етикет на разходите от около 87 -те долара, което е значително намаление от цената на оригиналния телефон на ROG от 1,030 долара. В световен мащаб очакваме това нещо да кацне през септември, така че много пъти сте да спестите тези стотинки.

(Топ картина и източник: Engadget)

Можете също така да искате да проверите:

Изтеглете iOS 13 Beta 4 IPSW връзки, OTA профил, като запазите този на iPados 13 Beta 4

iOS 13 бета 4 Изтегляне на данни за профили без акаунт в UDID / дизайнер, ето как

iOS 13 beta 5 / public beta 3 Изтегляне на дата на издаване Очаква се

Jailbreak iOS 12.2 Използване на UNC0VER 3.3.0 IPA

Инсталирайте WhatsApp Web на iPad благодарение на iOS 13, както и на iPados 13

Скрити функции 100+ iOS 13 за iPhone, както и iPad [списък за изпълнение]

Как да понижите iOS 13 / iPados 13 бета до iOS 12.3.1 / 12.4

iOS 13, съвместимост на iPados за iPhone, iPad, iPod touch устройства

Изтеглете iOS 13 Beta 1 IPSW връзки и настройте на iPhone XS Max, X, XR, 8, 7, плюс, 6s, iPad, iPod [Урок]

Можете да се съобразите с нас в Twitter или Instagram и дори да харесвате нашата страница във Facebook, за да се актуализирате за всички най -нови от Microsoft, Google, Apple, както и в мрежата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *