Spotify може и да получите музиката сами. Честно казано, тя работи същото. Търсите плейлисти, които са подобни на това, което слушате, и там свършва. Все още не разбирам методите на гласуване. Често можете да гласувате за някои песни, друг път не можете?

Това, което Spotify се опитва да направи, е да ви накара да направите свои собствени плейлисти. и използвайте интернет, за да го направите. Ако исках да имам индивидуализиран плейлист, просто щях да получа музиката сам. Ако не (и аз не съм оправдал това) незаконно изтегляйте музиката, ако бях толкова евтин. Наистина не е нужно да слушам реклама със собствената си музика и мога да прескачам.

Когато пишех на един от по -ранните ми публикации, имах приятел да го прочете, защото тя се интересуваше. Тя каза, че използва Spotify и нещо по въпроса (не обърнах внимание твърде много на разговора) я вбеси. И тя наистина беше доволна да разбере за Songza.

И така, защо би продължила да използва Spotify? Тя не го мрази непременно, но в света на стрийминг на музика можете да изберете почти всяко друго приложение и просто да го изпробвате. Предполагам, че всичко е свързано с това как ние, като хората, не харесваме промяната.

Чакай, не. грешни думи.

Ние, тъй като хората се отнасят до промяната, като страшен филм. Някои от нас харесват промяната, защото сме извън нашата зона на комфорт. Някои от нас обичат да гледат, слуха, чувство, нови неща. И други не.

Това е, което не е наред с Spotify. Това не хвърля тази допълнителна малка „изненада“. Това е като да влезеш в малко село с карта и да му бъде казано „Забавлявай се!“ Разбира се, в началото би било интересно, но след като се разхождате безцелно за няколко дни, нищо не е интересно. Просто не е толкова интересно … Нищо не крещи “пази ме!”

[Googleplay url = ””]
Окончателна присъда, не бъдете твърде прибързани, за да скочите на лентата Spotify.

Прочетете следващото
Най -добрите услуги за стрийминг на музика през 2018 г.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *