Word файл на Mac е лесен за използване, за разлика от страниците на Mac, тъй като файловете автоматично се запазват там . Въпреки това, някои неизбежни ситуации могат да възникнат там, където това не се случва, което ви поставя в дилема. И така, тук е подходящият въпрос, който се моли за отговор: Как да възстановите неспасен Word файл на Mac?

Ако сте изправени пред горния въпрос или получите бързо съобщение като „не може да заредите файл“. Моля, обърнете внимание, че не е необходимо да сте технологичен експерт, за да разрешите тези проблеми.

Така че не бъдете трудни за себе си, тъй като това ръководство ще ви разкаже всичко за вероятните причини и гарантирана надеждна услуга за това как да възстановите неспасен Word файл на Mac.

Част 1: Причини за слово

Почти невъзможно е да се посочи всички причини за незапасен словен файл в крайна сметка. Но ето някои вероятни причини:

Приложението Word замръзна или срине, преди да можете да запазите файла.

Бяхте принудени от приложението Word и трябва да го възстановите в предишната версия.

Трябва да възстановите Word файл, който неволно сте изтрили.

Друг потребител изтри вашия документ на Word.

Загуба на слово на файл от злонамерен софтуер или вирусна атака.

Който и да е така, най -лесната и много удобна услуга днес е – да се използва професионален софтуер за възстановяване на неспасен файл с думи на Mac.

Част 2: Как да възстановите незапасен или изтрит Word File Mac с професионален софтуер?

Tenorshare 4DDIG е професионален софтуер, който може незабавно да ви помогне да възстановите неспасени или изтрити Word файлове на Mac при всеки сценарий. Tenorshare 4DDIG е достъпен за други операционни системи като вашите Windows. И много по -неочаквано е, че използването му на вашия Mac вече не изисква изключване на SIP като други софтуер за данни. Ето само три лесни стъпки за това как да възстановите неспасен Word файл на Mac с 4DDIG:

Стъпка 1: Избор на местоположение за започване на Mac Data Recovery, стартирайте 4DDIG-MAC след инсталирането и изберете местоположение, като например вашите локални дискове. Ако задържите мишката на мишката върху целевото място, терминът „сканиране“ ще се показва като икона; Щракнете върху него, за да започнете да търсите изгубени файлове.

Стъпка 2: Когато изберете сканиране на локалния диск, 4DDIG незабавно сканира цялото устройство за липсващи данни. Ако сте намерили файловете, които искате да възстановите, можете да направите пауза или да прекратите търсенето по всяко време. Под изглед на дърво има категории за изтрити файлове, съществуващи файлове, загубени местоположение, сурови файлове и файлове с етикети. Освен това можете да проверите видовете на файловете, като превключите към изглед на файл за вашия незапасен или изтрит документ.

Стъпка 3: Преглед и възстановяване на целевите файлове на защитено място. За да избегнете презаписване на дискове и необратима загуба на данни, не запазвайте тези възстановени файлове по пътя на съхранение, където се съхраняват първоначалните ви файлове с думи.

Tenorshare 4DDIG направи всичко сравнително лесно. Следвайки само тези лесни стъпки, със сигурност ще възстановите документа си за думи. Ако обаче имате затруднения да разберете тези стъпки за това как да възстановите незабележим файл с думи на Mac, можете да проверите нашия сайт за добре детайлен видео урок.

Извън да сте безопасни, бързи и лесни за използване; Освен това можете също да използвате 4DDIG, за да запазите или премахнете файлове в XLS/XLSX, CWK, HTML/HTM, Indd, EPS, RTF, EPUB, CHM, CSV, TXT, DOTM, THMX и много други формати.

Той също така поддържа операционни системи като Mac OS X 10.11 (El Capitan), Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.11 (Catalina), Mac OS X 10.14 (Mojave), Mac OS X 10.13 (High Sierra) и Mac OS X 10.12 (Sierra) (Yosemite), така че няма извинение да не използвате 4DDIG TENORSHARE.

Част 3: Топли предложения за защита на Word File Mac

От експертно мнение е по -добре да защитите вашите файлове с думи от изтриване; Възстановяването на софтуера трябва да бъде ваш превключвател или последна инстанция, ако не успеете да избегнете подобна ситуация.

Това са някои предложения за защита на вашите файлове или да ви помогнат да ги загубите:

Включете функцията за възстановяване на автомобила за приложението Word; Тази функция позволява автоматично съхранение на файла на всеки 10 минути, така че можете да се възобновите откъдето и да сте спрели.

Надеждният антивирусен/злонамерен софтуер на трети страни е също толкова съществен, колкото данните от вашия документ на Word, така че ви гарантирате редовно да актуализирате софтуера, за да останете защитени.

Вземете протектор за пренапрежение, за да защитите компютърната ви система от мощност или внезапен скок в напрежението, което може да доведе до срив.

Можете също така да искате да актуализирате вашия Word файл, за да предпазите бъгове или неизправност, обратно не забравяйте да имате и вторично резервно копие, за всеки случай.

Заключение

Tenorshare 4DDIG прави възможно възстановяването на неспасен Mac за възстановяване на файлове и можете да започнете днес само чрез напълно безплатно изтегляне, инсталиране и абониране за всеки план по ваш избор или се възползвайте от нашата оферта с отстъпка и се спасявайте от проблемите на сценарии за изтриване/загуба на думи.

Може също да искате да проверите:

Изтегляне: iOS 16.1 Beta 3 пуснат

Как да поправим лошия iOS 16 източник на живот на батерията [Ръководство]

Jailbreak iOS 16.null

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *