Amazon вече продава ремонтиран iPhone от 2-ро поколение само за 165,95 долара, цена, която ви вкарва в iPhone за безумно ниска цена. Не е нужно да въвеждате никакви кодове за отстъпки или да подпишете всякакви ваучери на екрана тук, но трябва да действате скоро-Amazon не казва кога тази сделка ще приключи.

Също така си струва да се отбележи, че не знаем как много от тези устройства са налични и в момента. Това, както винаги, показва, че можете да рискувате запасите да изсъхнат, преди да направите поръчката си. Действайте възможно най -скоро, ако по някакъв начин се притеснявате от това потенциално да ви се случва. Amazon обикновено продава iPhone SE от второ поколение за около 180 долара, но можете да купите сега и да спестите 14 и 7%.

Купете: Apple iPhone SE 2 -ро поколение, американска версия, 64GB, черен – отключен от Amazon: $ 165.95 | Оригинална цена: 180 долара

IPhone SE от второто поколение е напълно отключен и работи с AT&T, T-Mobile, Sprint, Verizon, US Cellular, Cricket, Metro, Tracfone, Mint Mobile и др. Той също е оценен като изключително състояние, като Amazon потвърждава, че „екранът и тялото не показва признаци на козметични щети, видими от 12 инча. ” Батерията също е добре да върви, като Amazon отбеляза, че iPhone ще „има батерия, която надвишава 80% капацитет спрямо новата.“

Отново тази сделка може да не продължи дълго и запасите могат да изтекат всеки момент. Имайте това предвид, ако искате да се забиете един от тези обновени iPhone, преди да е станало твърде късно.

Може също да искате да проверите:

Изтегляне: iOS 16.1 Beta 4, издаден като Public Launch Nears

Как да поправим лошия iOS 16 източник на живот на батерията [Ръководство]

Jailbreak iOS 16.0.2 за актуализация на състоянието на iPhone и iPad

iOS 16 съвместими и поддържани iPhone, iPad, iPod touch устройства

iOS 16 скрити функции: 100+ промени Apple не ни казаха

Изтегляне: iOS 16.0.2 OTA файл на профила, IPSW връзки, освободени

Изтеглете iOS 16 Final IPSW връзки и инсталирайте на iPhone 13, Pro, 12, Pro, 11, Pro, XS Max, X, XR, 8, плюс [Урок]

Можете да ни следвате в Twitter или Instagram и дори да харесвате нашата страница във Facebook, за да се актуализирате за целия текущ от Microsoft, Google, Apple и The Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *