OnePlus 5T беше пуснат като водещ смартфон от OnePlus в края на 2017 г., който също в крайна сметка беше вторият водещ смартфон от бизнеса в един един година. Също така, говорейки за OnePlus, това е китайски производител на смартфони, който стартира своите операции в Индия с въвеждането на OnePlus One, който беше първият смартфон от бизнеса, както и беше въведен като водещ убиец поради причината, че The The The The The The The The the the the the the the the the the the the the the the the business Смартфонът се предлага с водещи спецификации в ценообразуването от средния клас. Сега OnePlus вече въведе пет поколения от своите водещи смартфони, както и OnePlus 5T е най -новият смартфон в състава на компанията. Спазването на Xposed, както и Magisk модули за OnePlus 5, както и OnePlus 5T.

Също така, ние разбрахме, че другият смартфон, въведен от OnePlus по -рано от OnePlus 5T през 2017 Само шест месеца един от друг. По отношение на процесорите и двата джаджи се захранват от точно същия процесор Snapdragon 835. Основната разлика е на екрана, където OnePlus 5T има екран 18: 9 5.99-инчов, докато OnePlus 5 има 5.5-инчов екран 16: 9, който осигурява OnePlus 5T като общ стило .

Сега се разбира, че OnePlus 6 ще бъде въведен от OnePlus скоро, както и шест месеца от въвеждането на OnePlus 5T. Очаква се обаче OnePlus 6 да намери с прорез отгоре на екрана точно като iPhone X. Освен това, не се предлагат много подробности относно OnePlus 6.

Въпреки това си струва да се отбележи, че сега сме съставили списък с невероятни модове, които работят за OnePlus 5T, което ще ви осигури изцяло ново изживяване за използване на вашето устройство. Що се отнася до модовете, те са прости ощипвания, които се произвеждат за по -малки или по -големи функции, които не са включени в запасния ROM или софтуерното приложение, което се предоставя от компанията. Също така, причината да настроите модовете е, че не изисквате да настроите пълен персонализиран ROM, за да получите модовете. По -скоро изисквате просто да имате Magisk или Xposed Installer на вашата джаджа, както и да сте страхотни да отидете.

Сега, що се отнася до модовете за OnePlus 5T, те се предлагат както за модула Magisk, в допълнение към Xposed Installer. Отделно от това, някои от модовете се предлагат за Android 7.0/7.1 Nougat, докато някои от модовете се предлагат за Android 8.0/8.1 Oreo, както и ние сме свързани с отделни списъци както за версиите на Android, така че не забравяйте да проверите инспектиране Модовете в зависимост от настоящата версия на Android, която сте инсталирали на вашето устройство.

Предпоставки

Първо, както и най -важното, вие изисквате да имате отключен зареждащ механизъм, както и персонализирано изцеление на вашия OnePlus 5T. Ако все още не сте отключили вашия Bootloader, спазвайте този урок, за да отключите вашия Bootloader, както и да настроите персонализирано изцеление на OnePlus 5T.

Ще трябва да настроите или Magisk модул или XPONDED инсталатор на вашия OnePlus 5T, за да могат тези модове да работят на вашето устройство. Ако искате да настроите Magisk на вашия OnePlus 5T, можете да проверите този урок, за да разберете как точно да настроите Magisk на OnePlus 5T

Като алтернатива, ако искате да настроите Xposed Installer на вашия OnePlus 5T, тогава спазвайте това ръководство, за да настроите XPOSED на вашето устройство

Списък на Magisk модули за OnePlus 5, както и 5T

Ainur Sauron

Ainur Jamesdsp

Запис на обаждания за OOS

HEVC/H.265 Запис

iytbp vanced

Magisk Google DNS

Magisk Manager за лечебен режим

SysconFig Patcher

Viper4android FX

WiFi свързване (Qualcomm)

Вижте също: Подобрете висококачественото камера на OnePlus 5/5T с OnePlus камера m

Избройте XPOSED модули за OnePlus 5, както и 5T

ActivityForCeCnewTask

Adblocker reborn

Всичките ми

Alltrans

Амплифициране

Бутони на Android Navbar

Замъглена система UI (LP)

Bubbleupnp

Промяна

Готин инструмент

Crappalinks

Изтеглете пренасочване

Фалшив моя GPS

GravityBox [O]

GravityBox [n]

Greenify

GNL App Hider

Ифонт

Installeropt

Inspeckage

KMOD FWA

L ощипвания

Lataclysm

Widgets на заключен екран [L-M]

Лолистат се прероди

Mdwechat

Минингърд

Роден клипборд

Брой на уведомяването

NSFW GBoard

OnePlusextension

PerfectColorbar

Play Store Changelog

Лъжичка

Редактор на настройки

Текстов помощник

Туйкс

Wexposed

Разширения на WhatsApp

WiFi парола

Xdebuggable

xhalofloatingwindow

Xnotifications

Xprivacy

XPrivacy в информацията за приложението

Xprivacylua

Xtoast

Обърнете внимание, че повечето модове, които са изброени по -горе, са тествани, за да работят с Android 8.0/8.1 Oreo и на OnePlus 5T. По този начин, ако използвате най -новата версия на Oxygenos 5.0+ на вашия OnePlus 5T, тогава бъдете сигурни, че тези модове ще работят на вашето устройство.

Уверете се, че копирате/поставите точните имена на тези модове вnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *