Ето точно как да изтеглите видеоклипове от Facebook, Twitter, както и много повече услуги Простият метод, използващ Snapdownloader.

Facebook, като това или не го харесва, е мястото, където милиони хора поставят видеоклипове, вариращи от техния младеж, който предприема първата си разходка до решаващи презентации на услуги. Каквото и да е видеото, има голяма възможност да искате да го запазите по някаква причина.

Архивен или просто носталгия – каквато и да е причината, изтеглянето на видеоклипове във Facebook е изненадващо просто, ако имате идеалния софтуер.

Това софтуерно приложение върви с името на SnapDownloyer, както и може да бъде изтеглено сега. Това не е само Facebook, от което това нещо може да извежда видеоклипове.

Има много повече от 900 други източници на видеоклипове, от които това приложение може да изтегли, включително YouTube, Twitter, Vimeo, както и Reddit.

Тези изтегляния също няма да са с лошо качество. Приложението поддържа изтегляне на материали от 8K, включително VR видеоклипове за тези, които харесват този вид неща. Видеоклиповете могат да бъдат преобразувани в MP4 или MP3 стил, както и можете да извлечете аудиото, ако това е всичко, от което се нуждаете.

Всеки, който изтегли големи номера на видеоклипове, може да настрои изтегляния на партиди, както и има функция за подреждане, която ще запази тези изтегляния до времена, в които никой не се нуждае от честотната лента – за една нощ, може би.

Ако екранните снимки по-горе не са очаровали точно колко просто е да изтегляте видеоклипове от YouTube, Facebook, както и Twitter, използвайки Snapdownloader, точно тук са стъпка по стъпка упътвания за това как точно да го направите.

Инструкции за инструкции:

Стъпка 1: За да започнете, просто копирайте връзката към видеоклипа, който искате да изтеглите, както и го поставете в лентата за сърфиране в SnapDownloader.

Стъпка 2: Сега натиснете бутона за сърфиране,

Стъпка 3: Сега ще видите списък на опциите, стила на изхода, както и качеството на видеото. Ако желаете да извлечете аудиото само от видеото, изберете MP3 в изходен формат. Когато сте зададени, натиснете бутона за изтегляне, както и бум! Вие видео или аудио данни ще започнат да изтегляте.

Ако това изглежда като нещо, което можете да използвате, изтеглете SnapDownloader за безплатни сега. Ще получите безплатна 24-часова пробна версия, както и когато получите, можете да влезете в нашия специален код за отстъпка, за да получите 10% отстъпка. Този код за отстъпка? Redmondpie, разбира се!

Можете също така да искате да проверите:

Изтегляне: iOS 14.2 Beta 1 IPSW връзки, данни за профила на OTA, както и iPados 14.2 Beta 1 пуснат

Как да поправите бедния iOS 14 източник на живот на батерията [Ръководство]

iOS / iPados 14 окончателна съвместимост за iPhone, iPad, iPod touch устройства

Jailbreak iOS 14.0.1 Използване на checkra1n 0.11.0, ето как да [ръководството]

Изтеглете iOS 14.0.1 Окончателни връзки на IPSW, данни за профила на OTA заедно с iPados 14.0.1

Поправете актуализацията на iOS 14, поискана за заседнал проблем на iPhone, както и iPad, ето как

Поправете iOS 14 Оценка на времето, което остава остатъчен проблем, ето как

Поправете iOS 14 OTA, заседнал при подготовката на проблема с актуализациите, ето как

Как да понижите iOS 14.0.1 [Урок]

Apple Delight Ecg App Hack: Позволете извън нас в неподдържана страна на серия 5 и 4 без Jailbreak

Можете да се съобразите с нас в Twitter или Instagram и дори да харесвате нашата страница във Facebook, за да се актуализирате за всички текущи от Microsoft, Google, Apple, както и в мрежата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *