, ако трябва да се вярва на източници, тогава изглежда, че Apple може да има високи планове за увеличаване на способността на Apple Watch от перспектива за здраве и благополучие .

Както в момента стои, Apple Watch има куп интегрирани сензори, които могат да проследяват и записват данни, но вместо всъщност да действат интелигентно върху тези данни, платформата наистина зависи от потребителя за интерпретация и за установяване на по -голямата картина. Ако последният доклад на Bloomberg е точен, всичко това може да се промени в бъдеще с интелигентен анализ на данните от сензорите, както и по -точно разбиране на нивата на фитнес на потребителя.

Съобщава се, че редица източници потвърдиха пред Bloomberg, че Apple Watch може да бъде на път да се възползва от редица приложения на Apple от първа страна, които са предназначени да проследяват моделите на сън на потребителя, както и да установят нивата на фитнес от събраните данни. Без да е налична допълнителна подробна информация за това как действително функционират приложенията, е много трудно да се съберат тънкостите на предложеното решение, но е много вероятно функционалността да използва проследяване на движение, за да проследява моделите на сън на потребителя, което е подобно на Как работят редица популярни проследяващи сън в момента.

От гледна точка на действително измерване на нивата на фитнес или използването на Apple Watch, за да отправят препоръки за това колко е подходящ даден човек или трябва да бъде, Apple сравнително лесно да използва съществуващите данни за сърдечната честота, които Apple Watch вече проследява като част от своите възможности .

Предполага се, че новото приложение или приложенията ще запишат нивото на времето, необходимо за сърдечната честота, за да спадне от пиковата си скорост до нивото на почивка в покупката, за да прецени нивата на фитнес. Вероятно приложението ще предупреди потребителя и ще се позовава на тези нива срещу екземпляри от подобен обхват на пол, възраст и тегло. Хипотетично така или иначе.

Ако тези нови функции са в работата, тогава вероятно ще бъде сравнително лесно да се приложи на Apple. Цялата тази функционалност може да се добави със софтуерно решение, а не да се налага да прави някакви хардуерни промени в Apple Watch или да изчака нов Series 3 Apple Watch, за да удари пазара.

Според доклада, Apple сега иска своята Healthkit Framework да помогне на потребителите в тяхното здраве и фитнес и да отправят препоръки за диагностика, а не просто да им предоставят данни за проследяване и принуждавайки потребителя да се възползва максимално от себе си.

(Източник: Bloomberg)

Може също да искате да проверите:

Използвайте режим на лягане iOS 10 за вашия анализ и проследяване на съня, ето как

100+ iOS 10 скрити / тайни функции за iPhone и iPad [списък]

iPhone 7 плюс срещу Galaxy S7 Edge срещу Note 7 [Сравнение на спецификации]

Jailbreak iOS 10 / 10.0.2 / 10.0.1 за iPhone, iPad, iPod touch [Последна актуализация на състоянието]

Изтеглете iOS 10, 10.1, 10.0.2 връзки и инсталиране на iPhone 7, 6s, 6, плюс, SE, 5S, 5C, 5, iPad, iPod [Урок]

Можете да ни следвате в Twitter, да ни добавите към вашия кръг в Google+ или да харесвате нашата страница във Facebook, за да се актуализирате за всички най -нови от Microsoft, Google, Apple и The Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *