, изглежда, че смъртта на Стив Джобс е успяла само да увеличи мистерията около живота му. Въпреки официалната биография на съоснователя на Apple, продаваща от камионния товар, много от тях ще твърдят, че избраните от биографски работни места не са били идеалният човек за работата.

Уолтър Исааксон, макар да без съмнение изключителен автор, просто не изглеждаше да получи цялата мистерия и интриги, които заобикаляха Стив Джобс, и като такива някои от горящите въпроси, които всички все още остават неспокойни, дори и с безпрецедентния достъп на Исаксън . Докато е добра книга, евентуално може да е много повече.

Тези, които все още желаят да получат малко повече от „Стив фиксиране“, може да не се налага да чакат твърде дълго, с слухове, които циркулират, че биографията вече е в процес на работа. С съобщенията на Sony Pictures се обръща към Аарон Соркин, киното просто се нуждае от актьорски актьорски състав. Но кой трябва да играе самия човек? Човекът, който еднократно обърна Apple наоколо в края на 90 -те години и който направи Pixar домакинското име, което е в наши дни, трябва да има превъзходен актьор, който да разкаже историята си, не мислите ли?

Според списание Великобритания сега, битката за игра на Стив Джобс наистина се свежда само до двама мъже – Ной Уайл и Джордж Клуни.

Сега тези, които имат интерес към този вид неща, вече ще знаят, че Wyle е играл Стив Джобс на екрана веднъж преди, в много обичаните пирати от Силиконовата долина. Джобс известно се представи на Уайл по време на основната бележка по времето на излизането на филма и трябва да се каже, че бившият актьор на Е. Р. върши адска работа да гледа, действа и звучи точно като работни места. Може ли Клуни наистина да предложи нещо, което Wyle не може? Не сме убедени, но тогава сме масивни фенове на пиратите от Силиконовата долина тук, в Redmond Pie!

50-годишният Джордж Клуни се бори с бившата си съ-звезда на ER Ноа Уайл, 40-годишен, за да играе основателя на Apple Стив Джобс в нов филм.

Биографията, която се очаква да започне да се снима през следващата година, ще очертае живота на Techie Guru, починал миналия месец от рак на 56 -годишна възраст.

Признава се, че Showbiz Gossip всъщност не е нашата нормална компенсация тук в Redmond Pie, но сме сигурни, че с нетърпение очаквате биопик на Стив Джобс, колкото и ние. Всъщност ние тръгваме да се наслаждаваме на няколко основни бележки на Стив Джобс сега, само за да влезем в настроение!

(чрез Macrumors)

Можете да ни следвате в Twitter, да ни добавите към вашия кръг в Google+ или да харесвате нашата страница във Facebook, за да се актуализирате за всички текущи от Microsoft, Google, Apple и The Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *