в днешно време, всички ние зареждаме много повече и много повече неща от всякога и това означава, че сме на места, за да ги включим и за тях. Захранващите ленти предлагат един начин да заобиколите това и най -добре сега можете да вземете един с 12 търговски обекта на изгодна цена.

Обикновено тази мощност на iclever ще се продаде за около 33 долара, но ако въведете нашия специален код за отстъпка, цената пада само до 21,64 долара. И всичко, което трябва да направите, е да не забравяте да го въведете по време на процеса на касата.

Купете: iclever Power Strip Surge Protector 12 търговски обекта и 4 USB порта от Amazon: $ 21 44 с код ZBGZLZDL | Оригинална цена: $ 33

Тази захранваща лента не само има 12 променливи търговски обекта, но има и четири USB-A порта, които могат да се използват за зареждане на телефони и какво ли още не. Всичко е покрито от вградена защита от пренапрежение, а самата единица е направена от материали, които се намират на пламък. „Надеждното превключване на претоварването на безопасността ще се оттегли автоматично, след като се случи претоварване“.

Самата захранваща лента идва в края на 6,6 фута тежка отговорност кабелна телевизия, която не само ще издържи теста на времето, но и огъва там, където трябва. Можете дори да монтирате захранващата лента на стена благодарение на монтажните слотове на гърба на нея. Друг шанс да избегнете типичното претрупване, което идва с използването на нещо подобно.

Тази сделка ще бъде добра за няколко седмици, така че имате време да направите поръчка. Не го оставяйте твърде късно – няма да искате да пропуснете възможността да съберете това подобряване на качеството на живот.

Може също да искате да проверите:

Jailbreak iOS 13.5.1 Използване на Checkra1n, ето как [видео урок]

Най -добрите репортажи и източници на Cydia за iOS 13.5 Jailbreak unc0ver

iOS 13.5 Jailbreak ощипва съвместим с UNC0VER 5.0.x [списък]

Jailbreak iOS 13.5 на iPhone 11, Pro Max, SE, iPad Pro, много повече, използвайки UNC0VER 5.0.0 [Урок]

iPhone SE 2 2020 Екранна протектор: Ето най -добрите, които можете да закупите днес [списък]

Kodi 18.7 IPA APK Изтегляне за iOS 13 / iPados 13, Android пусна

Стартирайте множество 2 номер на акаунти в WhatsApp на 1 iPhone най -добрият начин, ето как

Изтегляне: iOS 13.5.1 IPSW Links, OTA Update, пуснат за iPhone и iPad

Jailbreak iOS 13.5 без или никакъв компютър, ето как

Намаляйте iOS 13.5.1 до Jailbreak iOS 13.5, докато Apple все още подписва фърмуера

Apple View Ecg App Hack: Активирайте извън нас в неподдържана страна на серия 5 и 4 без Jailbreak

Можете да ни следвате в Twitter или Instagram и дори да харесвате нашата страница във Facebook, за да се актуализирате за всички най -нови от Microsoft, Google, Apple и The Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *