на Apple на Apple 14 Pro Max очевидно се е доказал толкова известен, че бизнесът може да избере още повече да разграничи новия iPhone 15 Pro Max от основния iPhone 14 Pro.

Това е според анализатора Минг-Чи Куо, който отчете толкова много чрез Twitter.

От Kuo вече чухме, че Apple иска да премести някои произвеждания далеч от iPhone 14, както и към Pro моделите, но сега той заявява, че iPhone 14 Pro Max представлява около 60% от цялостния тласък на покупките за тези Pro модели.

Имайки това предвид, той вярва, че преместването „ще мотивира Apple да произвежда много повече разграничаване между iPhone 15 Pro Max & 15 Pro, за да набере 15 Pro Max пратки, както и да подобри продуктовия микс на iPhone.“

Вече има препоръка, че iPhone 15 Pro Max може да получи ново име, като iPhone 15 Ultra е обвързан от Марк Гурман на Bloomberg. Спазвайки пристигането на Apple View Ultra, се смята, че Apple може да избере да използва това брандиране на дизайни от висок клас в бъдеще.

Слуховете за състава на iPhone 15 в момента Apple се променят на USB-C, но сега се смята, че може да има още повече модификации за iPhone 15 Ultra, ако със сигурност това е името.

Подобрен чип изглежда вероятно, докато новите подобрения на видеокамерата също могат да бъдат в картите. Не се очаква Apple да разкрие нищо за още 11 месеца или повече, както и можем да очакваме да чуем много повече за плановете му през следващите месеци чрез харесванията на Минг-Чи Куо.

Можете също така да искате да проверите:

Изтегляне: iOS 16.1 Beta 3 пуснат

Как да поправите бедния iOS 16 източник на живот на батерията [Ръководство]

Jailbreak iOS 16.0.2 на iPhone, както и актуализация на състоянието на iPad

iOS 16 съвместими, както и поддържани iPhone, iPad, iPod touch устройства

iOS 16 скрити функции: 100+ модификации Apple не ни казаха

Изтегляне: iOS 16.0.2 OTA файл на профила, IPSW връзки, освободени

Изтеглете iOS 16 окончателни връзки на IPSW, както и настройки на iPhone 13, Pro, 12, Pro, 11, Pro, XS Max, X, XR, 8, Plus [Урок]

Можете да се съобразите с нас в Twitter или Instagram и дори да харесвате нашата страница във Facebook, за да се актуализирате за всички най -нови от Microsoft, Google, Apple, както и в мрежата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *