на следващото поколение iPhone 5S с 64-битов A7 чип, както и неговия брат, iPhone 5C, последно бяха разкрити днес, Живеейки толкова, колкото всички предишни свръх, както и слух, който заобикаля както тези чудесни устройства. Заедно с ново устройство, това, което винаги се очаква, е нов аксесоар, както и докато този, който показваме, не е нищо ново, това е възраждане на нещо, което вече беше там, обаче беше свалено по някаква причина. Вече можете да получите изключително собствените докове на Lightning на Apple за iPhone 5S, както и iPhone 5C, предлагани с Apple Store.

Официалните докове са съвместими с iPhone 5S / 5C, както и с iPhone 5, както и на цена от 29 долара. Доковете все още нямат дата на доставка, въпреки че датата на пикап прави застраховка „Посетете магазин за търговия на дребно на Apple, започващ 9/20“. Аксесоарите също извеждат порт за аудио линия, който дава възможност за връзка с високоговорители (или earpods), както и също така ви позволява да провеждате телефонни обаждания на високоговорителите, докато приспособлението е приковано. И двете поддържат и мълния към USB кабелни телевизори, които очевидно се предлагат индивидуално от доковете.

Доста разбираемо е защо iPhone 5s, както и iPhone 5C имат отделни докове, поради истината, че и двата джаджи имат различен хардуерна дизайн, колкото и донякъде сенчест защо Apple не е избрал универсален док на мълния. Вероятно още една рекламна техника от плодовата компания?

Доковете се предлагат в модерен вариант за бял цвят, който може да изглежда малко странно, мислейки за необичайните цветни аромати, в които ще се предлагат както iPhone 5s Завършването, както и висококачественото, което ги кара да се открояват, както и може да видим подобна ситуация, която се случва и тук.

Разбира се, се предлагат трети услуги за празнуване, предлагани и за докиране на вашия заветния iPhone, но аз лично винаги съм бил фен на оригиналния хардуер от първа страна. Истината, че Apple за пореден път ги продава на дребно, е показателно, че бизнесът видя предимство в продължаването на това, както и метод бюро.

Можете също така да искате да проверите:

iPhone 5C обявен: функции, дата на издаване, цена

Apple iPhone 5S обяви: функции, дата на издаване, цена [всичко, което изисквате да знаете]

Можете да се съобразите с нас в Twitter, да ни добавите към вашия кръг в Google+ или като нашата страница във Facebook, за да се актуализирате за всички най -нови от Microsoft, Google, Apple, както и в мрежата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *