на iPhone на Apple, заедно със съперници на пазара, разтърсва лъскава LED светлина, която служи главно като светкавица за камерата. Въпреки това, той се удвоява доста добре като факла и е особено полезно, когато помага да се намери неща, изгубени под стол или диван.

Налични са дори куп приложения, позволяващи стробо осветление, код на Morse SOS и много други – донасящи множество приложения за иначе пасивна функция на запасите.

Както и перкито на факла, не е тайна, че много фенове на Apple харесват малкото сияние на техния MacBook, който за някои олицетворява статуса, прикрепен към притежаването на атметрия на Apple. Впоследствие някои се питат защо другите устройства на Apple не се наслаждават на същите, светещи ухапани ябълки, които, макар и доста безполезни по отношение на производителността, добавят нотка на клас и предлага добър завършек на добър продукт.

Британската компания iPatch, екип за продажби и ремонт на Idevice, дразни мод, който направи точно това през септември миналата година, и въпреки .

За съжаление, продуктът все още не е дал плод – въпреки Ipatch, заявявайки, че MOD ще излезе месец след показване на снимките. Независимо от това, екипът му остава фокусиран върху iPhone Mod и сега показа на света как жакът за слушалки също може да играе роля – удвояване като малка факла.

Харесва ми тези момчета, защото те знаят истинското, което означава, че са ужасни. Въпреки че управлява на пръв поглед успешна компания, ремонтираща напукани екрани и изкривени колела за щракване, те не могат да устоят на Tinkering Again и да създават страхотни екстри. Те дори са говорили за това как прозрачните слушалки могат да бъдат използвани за направата на слушалки с блясък в тъмните, които със сигурност биха ви оставили настрана от вашите връстници!

И все пак, вместо да мечтаем за това, което би могло да бъде, да се надяваме, че iPatch просто се конира за миг и носи услугата на пазара, защото съм сигурен, че много от вас бихте искали да добавите добър блясък към логото на вашето устройство отзад.

Заслужава ли си 160 долара или това ще се възхищавате отдалеч? Оставете мислите си през типичните медии по -долу – ще се радваме да ги чуем!

(Via Cult of Mac)

Можете да ни следвате в Twitter, да ни добавите към вашия кръг в Google+ или да харесвате нашата страница във Facebook, за да се актуализирате за всички най -нови от Microsoft, Google, Apple и The Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *