Google днес обяви намерението си да прекрати поддръжката за услугата за стрийминг на Stadia Game на 18 януари 2023 г.

Този ход, който е шок за някои, но не непременно всички наблюдатели на индустрията, показва, че геймърите ще могат да играят заглавия до тази дата.

Google казва, че стъпката идва след признаването, че стадийската услуга не се е оказала толкова популярна, колкото първоначално е очаквала, отбелязвайки, че е взела решението да започне да го навива.

Преди няколко години стартирахме и услуга за потребителски игри, Stadia. И макар че техниката на Stadia към стрийминг на игри за потребители е изградена на силна технологична основа, тя не е спечелила сцеплението с потребителите, които очаквахме, така че ние взехме трудното решение да започнем да приключваме нашата услуга за стрийминг на Stadia.

Има някои добри новини за тези, които вече са получили хардуер и софтуер за стадии. Google казва, че „ще възстанови всички покупки на хардуер на Stadia, направени през Google Store, и всички покупки на игри и добавки, направени през магазина Stadia.“ Играчите могат да продължат да използват всичко като нормално до 18 януари, но след това те могат да очакват възстановяването да бъде автоматично обработено до средата на януари.

Що се отнася до технологията, която Will Power Stadia, Google казва, че вероятно трябва да очакваме това да се използва другаде, включително в YouTube, Google Play и в света на AR.

Може също да искате да проверите:

Изтегляне: iOS 16.1 Beta 3 пуснат

Как да поправим лошия iOS 16 източник на живот на батерията [Ръководство]

Jailbreak iOS 16.0.2 за актуализация на състоянието на iPhone и iPad

iOS 16 съвместими и поддържани iPhone, iPad, iPod touch устройства

iOS 16 скрити функции: 100+ промени Apple не ни казаха

Изтегляне: iOS 16.0.2 OTA файл на профила, IPSW връзки, освободени

Изтеглете iOS 16 Final IPSW връзки и инсталирайте на iPhone 13, Pro, 12, Pro, 11, Pro, XS Max, X, XR, 8, плюс [Урок]

Можете да ни следвате в Twitter или Instagram и дори да харесвате нашата страница във Facebook, за да се актуализирате за целия текущ от Microsoft, Google, Apple и The Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *