Tesla разкри, че ще спре да поставя ултразвукови сензори в колите си, вместо това да разчита единствено на камери за неща като автопилот. Този ход идва след като Tesla провери, че ще използва камерите на Tesla Vision миналата година.

За да накарат автопилот да работи, превозните средства на Tesla исторически са доставили с комбинация от камери, както и ултразвукови сензори, за да направят каквото и да е работа.

Electrek отбелязва, че е имало „осем камери, радар с предно ориентиране, както и редица ултразвукови сензори навсякъде около своите превозни средства.“

Но това сега е всичко да се промени, с Tesla очевидно от гледна точка, че най -добрият метод за имитиране на метода, който хората управляват превозни средства, е да има автопилот да види какво виждат, както и нищо повече.

Бихте повярвали, че повече данни биха били по-добри, но концепцията на Tesla е, че пътищата са предназначени за хора, които ги навигират, използвайки система, базирана на зрението-естествените невронни мрежи в мозъка им. Автомобилният производител вярва, че е най -доброто да се опитате да го повторите чисто с камери, както и с изкуствени невронни мрежи, както и да не позволи на радарните данни да замърсяват системата.

Tesla заявява, че елиминира ултразвуковите сензори от Design 3, както и Design Y, като Design S, както и Design X прави точно същия ход, започвайки през 2023 г.

Това обаче означава, че в началото някои функции няма да се предлагат-въпреки че Tesla заявява, че в крайна сметка това ще ги доведе до не-ултразвукови сензорни превозни средства. Те включват Park Assist, Autopark, Summon, както и Wise Summon.

Можете също така да искате да проверите:

Изтеглете: iOS 16.1 Beta 4, издаден като Public Intrustue Nears

Как да поправите бедния iOS 16 източник на живот на батерията [Ръководство]

Jailbreak iOS 16.0.2 на iPhone, както и актуализация на състоянието на iPad

iOS 16 съвместими, както и поддържани iPhone, iPad, iPod touch устройства

iOS 16 скрити функции: 100+ модификации Apple не ни казаха

Изтегляне: iOS 16.0.2 OTA файл на профила, IPSW връзки, освободени

Изтеглете iOS 16 окончателни връзки на IPSW, както и настройки на iPhone 13, Pro, 12, Pro, 11, Pro, XS Max, X, XR, 8, Plus [Урок]

Можете да се съобразите с нас в Twitter или Instagram и дори да харесвате нашата страница във Facebook, за да се актуализирате за най -новите от Microsoft, Google, Apple, както и в мрежата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *