Днес виждаме първите ефекти от пускането на инструмента RSPL/HSPL на DFT: разработчик на WP7 в XDA е готвил първия по рода си персонализиран ROM за HTC HD7!

Новината идва от Windows Phone всеки ден. Член на XDA, който преминава от потребителското име на Ansar.ath.gr, пусна първия персонализиран ROM за HD7 на HD7 HD7, работещ с WP7. Персонализираният ROM не предлага прекалено голямо предимство пред запасите, тъй като единствените диференциращи функции са, че можете да надстроите до манго бета 2 директно, без друга хитрост и че вече можете да отстраните приложенията.

От XDA-Forums:

Уважаеми членове на форума,

Да !!!

Успешно създадох първия си персонализиран ROM за HD7 Windows Phone с новия HSPL от Cotulla

Използвах като база този rom:

Ruu_schubert_htc_europe_1.69.401.01_radio_5.54.09. 21_22.33b.50.10_nodo_by_ansar

Персонализираната конструкция има възможност да бъде отключена и да надстрои до Mangob2 чрез Zune

Тази новина идва само два дни, след като екипът на Dark Force пусна своето RSPL/HSPL решение за WP7 смартфони.

От това, което можем да кажем, няма толкова търсене на персонализирани ROM на Windows Phone 7, колкото има Android. Android, поради отворената си природа, рядко достига до крайния потребител в чистата си форма; Безжичните превозвачи и производителите на смартфони почти винаги добавят някакъв вид кожа (като смисъл, touchwiz и т.н.) или предварително инсталирани приложения, които е трудно да се премахнат. WP7, като платформа, не е толкова отворен, колкото Microsoft поддържа здраво захващане на това, което влиза. Предварителното инсталираните приложения могат да бъдат премахнати лесно и не се споменава добавени кожи от производителите на смартфони.

Все пак хакерите и разработчиците от XDA са много способен куп и очакваме, че ще измислят нещо, което да ни уау.

Персонализираният ROM е достъпен за изтегляне от връзката Via в края. Както при всяко нещо, включващо „джейлбрейк“/„вкореняване“ или мигане на персонализирани ROM, това ще анулира гаранцията на вашето устройство. Освен това, има шансове дори да се окажете, че сте тухлили устройството; представяйки го безполезен. продължете с повишено внимание.

Как да инсталирате персонализиран ROM на HTC HD7

Отказ от отговорност: Redmond Pie не трябва да носи отговорност за загубата на данни в резултат на неизправността на вашия HTC HD7.

Стъпка 1: Изтеглете персонализирания файл на ROM от тук.

Стъпка 2: Ще трябва да сте презаредили SPL и след това твърд SPL на вашия HTC HD7. Можете да следвате ръководството на XDA за това как да направите това тук. Не забравяйте да изберете версия 1.69, когато избирате ROM в RSPL.

Стъпка 3: Свържете телефона си към вашия компютър.

Стъпка 4: ROM файлът, който сте изтеглили в Стъпка 1, сега трябва да бъде извлечен. Вътре в извлечената папка намерете romupdateutility.exe и я стартирайте. Следвайте инструкциите на екрана.

Възможността за задържане на приложения трябва да се запази. Ако сте на Mango Beta 2 Build 7403, трябва да извършите следните стъпки:

Стъпка 1: Стартирайте актуализация_mango_xbmoddeployer.xap. Сега стартирайте xbmod.files.deployer и след това го деинсталирайте.

Стъпка 2: По същия начин стартирайте unlock_mango_xbmoddeplyer.xap. Изпълнете xbmod.files.deployer и го деинсталирайте.

Стъпка 3: Инсталирайте Touch Explorer и Copy CustClear.provxml от моите документи \ моите мелодии и го поставете на \ Windows.

Стъпка 4: Актуализиране на Mango Beta 2 Build 7712. След като актуализирате, изключете USB кабела и въведете вашия SIM щифт.

Стъпка 5: Настройка на свързване на свързване.

Стъпка 6: Изберете HTC приложения от Marketplace. Сега трябва да изчакате да се появи настройка на връзката. След като го направи, инсталирайте и стартирайте.

Вашето отключване на Chevron вече ще бъде запазено.

Тъй като инструментът RSPL/HSPL работи на голямо разнообразие от HTC WP7 устройства от първо поколение, очакваме повече HTC телефони за Windows да получат персонализирани ROM в близко бъдеще.

Може също да искате да проверите:

Инсталирайте Windows Phone 7.5 Mango Build 7712 Актуализация на всяко WP7 устройство, дори ако не сте разработчик [урок]

(чрез XDA-разработчици)

Можете да ни следвате в Twitter или да се присъедините към нашата фен на Facebook, за да се актуализирате за най -новите от Microsoft, Google и Apple.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *