издаването на новите безжични слушалки на PowerBeats4 на Apple, след като FCC ги подаде официално миналата седмица. Сега научаваме много повече за тях, като немският сайт WinFuture се захваща за това, което изглежда са маркетингови снимки.

Тези снимки показват, че ще бъдат налични три варианта за цвят, въпреки че вероятно ще бъдат добавени много повече след старта. Тези цветове покриват основите с бели, червени и черни опции. Всички имат цветно съответстващи кабели и куки за уши и изглеждат подобни на PowerBeats Pro, освен този шнур, свързващ наушниците, разбира се.

Слушалките са настроени да разполагат с отличния H1 чип на Apple, който носи поддръжка за Hi Siri на масата. Същият този чип ще се увери, че супер бързо сдвояване и превключване на устройства, както и всички останали функции, които очакваме от AirPods. Страничният бутон ще възпроизвежда, пауза и пропускане на песни, докато жестът за натискане и задържане ще активира Siri.

WinFuture казва, че новите слушалки ще предлагат 15 часа живот на батерията от един заряд, а захранването ще бъде добавено с помощта на мълния, както може да очаквате.

Не знаем кога ще бъдат обявени тези слушалки, нито колко ще струват. Но с тези изображения изтича и подаването на FCC миналата седмица, взета под внимание, не очакваме да е твърде дълго, преди тези неща да удрят рафтовете на магазините.

(Източник: WinFuture [Google Translate])

Може също да искате да проверите:

Kodi 18.6 IPA APK Изтегляне за iOS 13 / iPados 13, Android пусна

Стартирайте множество 2 номер на акаунти в WhatsApp на 1 iPhone идеалният начин, ето как

Изтегляне: iOS 13.4 Beta 4 IPSW Links, OTA Update, пуснат заедно с iPados 13.4

Jailbreak iphone 11 Pro Max с UNC0VER 4.0.0 на iOS 13.3 сега

Checkra1n за Windows Алтернатива: Как да използвам Ra1NUSB за iOS 13.3 Jailbreak

Jailbreak iOS 13.3.1 Използване на Checkra1n, ето как [Ръководство]

Изтегляне: iOS 13.3.1 Final IPSW връзки, OTA Update и iPados 13.3.1 Издадени за съвместими устройства

Намалете iOS 13.3.1 до iOS 13.3 за checkra1n Jailbreak, ето как

Jailbreak iOS 13.3 Използване на Checkra1n, ето как [Ръководство]

Apple Delight Ecg App Hack: Активирайте извън нас в неподдържана страна на серия 5 и 4 без Jailbreak

Можете да ни следвате в Twitter или Instagram и дори да харесвате нашата страница във Facebook, за да се актуализирате за целия текущ от Microsoft, Google, Apple и The Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *